2777
2789
عنوان

اگ اونی ک باهاشین

222 بازدید | 15 پست

از نطر خونواده و فک و فامیل و طرز فکر امروزی بود  مادر فرهنگی پدر دانشجو طراح دوخت و کارگاه خیاطی دارع 

و خونواده اروم و صمیمی داشته باشه پسر اول خونواده و ابجی نداشته باشع 

مهربون با درک 

اهل دختر و رفیق بازی و این حرفا نباشه

و  از اول رابطه خونوادشو در حریان بزاره و قصدش جدی باسه 

و دانشجو و هدفش برا بعد سربازی باشه 

و از اول ازدواج بخاد خونه مستقل باشه 

فاصله سنی 2 سال 

وخوشتیپ و اخلاق خوب رابطه اجتماعی عالی باشه 

و بخاد با همکلاسی هاش شرکت تجهیزات  بعد گرفتن مدرک باز کنه 

قبول میکردین باهاش ازدواج کنین 

شروع 1/5ی روز میام ناپیک میزنم ک دندون اوردم   💜اینجا هر روز گزارش  کار میزارم   تا ب هدفم برسم ول نمیکنم 🦷🦾  

ارع

یه صلوات مهمونم می‌کنی به عشقم برسم؟مرسی..👣             _مَن هَمانم که خود قاتل و خود مقتولم؛ مَن هَمان مسئله ی ساده ولی مجهولم،،                                                  ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن..در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ و شکیرا هم خیانت شده..دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره..دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا..میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و..هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!! پس رها کن سرزنش رو ..اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه..فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است،🚶‍♀️🚬                                                      

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ ایناک گفته همه عمل کنه اره

اخلاقش عالیه 

حتی پشت دختره موند همراهیش کرد باهاش یاخت ک دندون  بیاره براش گتاب و مشاور میگرف خیلی دیتو دل بازه 

باورت میشه تا لرگه a4دختره رو مهبا میکرد شارژ نت 

شروع 1/5ی روز میام ناپیک میزنم ک دندون اوردم   💜اینجا هر روز گزارش  کار میزارم   تا ب هدفم برسم ول نمیکنم 🦷🦾  
اینا نصف بیشترش باد هواست بدیهاش رو هم نگفتی ک بعدا خودت میفهمی

این تاپیک بخاطر دوستمع گف بپرسم 

طرف دروغ نگفته تا ب امروز ولی دوستم گف

اوایل رابطشون ب لباس  گیرمیداده ب انلاین بودن دختره ولی بخاطر درس بوده و دوستاش ب درد نخور بودن الان ک دوستم دانشگاه قبول شد هیچکدوم از اون دوستاش نیومدن بهش تبریک بگن 

و خودشم میگ. بخاطر سختیایی ک   روم اجرا کرد قبول شدم

ولی الان خیلی خوبن باهم 

چهرش چطور؟؟؟

بیبی فیس پسره سنش کوچیک میزنه قدش 180

اگه عمل کنه آره ولی خب به حرف که آدم نمیتونه اعتماد کنه  این شرکتی هم که گفتی همچین چیز آسونی ...

اره 

اره 

من خودم رشتم مهندسی پزشکیه کلا سخت کار پیدا میشه توش 

اینقد که این آقا راحت از آرزوش گفت که انجام میدم😅

ولی تهران باشه باز یه چیزی 

ولی در کل به حرف بسنده نکن  فرداپس فردا انجام نشه قولش  دوستت میمونه و با یه حرفی که پسره قبلا بهش زد  

اخلاقش عالیه  حتی پشت دختره موند همراهیش کرد باهاش یاخت ک دندون  بیاره براش گتاب و مشاور ...

خب قبول کنه فقط عزیزم انقد غلط املایی داشتی ک متوجه نشدم

از وقتی بر آورده نشدی...دیگه آرزو نکردم...
منم ی همچین موردی دارم با این تفاوت ک دانشجو حقوق و چهرش اونطور ک مدنظرم بود نیس

حالا میخای چیکار کنی؟ 

من خودم رشتم مهندسی پزشکیه کلا سخت کار پیدا میشه توش  اینقد که این آقا راحت از آرزوش گفت که ان ...

اگ بتونه شرکت بزنه هیچ نتونه هم گفته.  میرم سمت بازار ازاد. همین رشته 

با اصرار نگهم داشته:)

چن وقته باهمین.؟ 

اینا دو نیم ساله باهمن