2777
2789
عنوان

بیاین راهنمایی😪

762 بازدید | 91 پست

میخوام طلاق بگیرم خب حالا اول خصوصیات شوهرمو میگم ببینین من زیاده خواهم یاواقعا من مقصرم و دارم برا آینده نامعلوم رود تصمیم میگیرم

شوهرم غریبس ومن تو شهر غریب ازدواج کردم یه ۹ سال تفاوت سنی داریم اینم بگم به انتخاب خودم نبود اجبار مادرم بود

اوایل نامزدی خوب بود دوستم داشت ازدواج کردیم  کم کم رفتاراش رو شناختم بهم اعتماد نداشت من دانشجو بودم دانشگاه دولتی روزانه ۲ ترم رو رفتم که بعد از ازدواج اجازه ادامه تحصیل نداد خیلی بد رفتارمیکرد فوش میداد خیلی بدغذا کوچکترین چیزی میدید سفره رو با همه چی رو سرم می ریخت تو حاملگی با امبر دست کوبید رو زانوم چون گفتم برو دنبال یه کار درست و حسابی ما تو یه اتاق پیش مادرش اینا زندگی میکردیم که وحشتناک اذیتم میکردند با اینکه غریب بودم حامله بودم جلوم کباب میکردن و بهم تعارف هم نمیکردن اینقد اختلاف داشتیم که اخر قطع رابطه کردیم شوهرم هم هیج جا منو نمی برد نه خریدی نه آرایشگاهی نه خرید خونه نه لباس عیدی یعنی الان۲۹ سالمه یادم نیس یبار عید باهم برا خرید رفتع باشیم مریض میشدم تو تب میسوختم ولی دریغ از یه قرص که بخواد از یخچال بخواد بهم بده طلاهامو با وعده وعید ساخت خونه ازم گرفت فروخت بعد فهمیدم قبلا مواد میکشید ولی نه همیشه گه گاهی ولی دیگه جلو من همیشه میکشید بچه اولم روناخواسته حامله شدم براهیچ سونوگرافی همراهم نکرد تا موقع زایمانم کم عذاب نکشیدم بعد چهار سال که بازهم تواین چندسال بارها تا طلاق رفتم ولی هربار بخاطر پسرم که کوچیک بود دلم سوخت گعتم فرصت بدم اومدم حامله شدم باز با اینکه قرص میخوردم توحاملگی دومم اینقدر گریه کردم که چرا خدا من که نمیخوام چرا بهم میدی گذشت زایمان کردم تو بی کسی هیچ کس همراهم نبود بچمم با یه مشکل مادرزادی به دنیا اومد که شوهرم میتونست با چندماه کار درست و درمون هزینه درمان بچمو جور کنه ولی زیر بار نمیرفت گفت اینکه چیزیش نیس ادا درمیاره اخ اخ که دلم برا بچهام کبابه همش کارم گریس یبارم سر اینکه باید بچمو دکتر ببری تا حد مرگ با کابل شارژر منو زد جلو بچهام ولی الان ۱۰ سال میگذره چند روز پیش من همه کارای عید رو تنهایی انجام دادم توهیچ کاری کمکم نمیکنه مشکل قلبی پیدا کردم دکتر نمیبره میگه خودت برو اخه میگم تنها برم میگه برو تا گردنت رو بشکونم میگم پس چیکار کنم 😭😭😭 تا اینکه کارای عیدم تموم شد نشستم توخونه داشتم استراحت میکردم ما کلا جدا میخوابیم حتی جدا غذا میخوریم تو خرجی خونه خسیسه یه چی تموم بشه اینقدر غر میزنه اگه چیزی نسیه بخرم برا خونه میگه خودت پولشو بده اخه من پولم کجا بود وقتی توخونه لازمه ولی ندارم مجبورم نسیه بخرم تواین یه سالم خرجم با یارانه و کمکای داداشم گذشت حتی گوشی دستمم داداشم برام خرید تنها خوبیاش اینه وقتی کتکم میزنه بعد میاد عذرخواهی ولی باز تکرار میکنه همیشه میگه کاش قلبت وایسه راحت بشم از شرت معتاد بود به چه بدبختی ترکش دادم ولی اصلا قدرشناس نیس 

چند ماه پیشم با یه زن تلفنی عشق بازی مبکرد  الان خونه بابامم چون ساعت ۲ شب از خونه با همه وسایلم گفت گمشو برو پشت سرتم نگاه نکن تو نباشی من راحتم

میخوام طلاق بگیرم بخاطر خیلی چیزا مهمترینش حرمتی نزاشته برام پیش بچهام یه حرفایی بهم میزنه دلم میخواد از شرم برم تو زمین

شما که آنقدر زحمت کشیدی ترکش دادی 

بمون و دوباره زندگیت رو بساز 

باور کن همیشه اینجوری نمیمونه 

روزای خوب هم میاد ، اگه صبر کنی 

صبر جمیل

بعد طلاق ، بدبختی و آوارگی و پشیمونیه اکثراً 

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سلام . اگر این همه مشکل داشتید چطور ناخواسته حامله شدی ؟ 

الان بچه هاتو میخوای چکار کنی ؟ 

آیا تامین مالی هستی ؟ آیا بچه هاتو میخوای خودت بزرگ کنی ؟ 

آیا میتونی کار پیدا کنی و مستقل بشی ؟ 

آیا میتونی در صورت برداشتن بچه ها اونها را تامین کنی ؟ 

حرفهای بعد از طلاق را میتونی تحمل کنی ؟ 

اگر جواب همه سوالاتت را گرفتی بعد تصمیم بگیر 

با مشاور مذهبی صحبت کن 

۰۹۶۴۰۰ مشاور مذهبی تلفنی در قم هست 

امیدوارم مشکلتون حل بشه 

بدیاش 

مسیولیت پذیر نیس

قدرشناس نیس

دست بزن داره

خودخواهه 

درک توهیچ چیزی ندارا

شدید دهن بینه

دورویه شدید

اصلا قابل اعتماد نیس

خرجی نمیده بهم

تفریح و جایی نمیبره

خونه وماشین ایناهم نداره تویه خونه ۶۰ متری تو ساختمون باباش زندگی میکنیم

پول برق و گاز. واب هم نمیده

بچها هارو تفریح نمیبره

اصلا براش حال من وقتی ناخوشم اهمیت نداره

اگه از مریضی درحال مرگ باشم باید رابطه جنسی رو داشته باشه اینقدر هم توهین وتحقیر میکنه که از رابطه زده شدم 

خوبیاش🤕

گاهی وقتا مهربونه دراین حد که چیزی بخوام فقط خوراکی اینا میخره اونم فقط برا اینکه رابطه داشته باشیم  مهربونه

سلام . اگر این همه مشکل داشتید چطور ناخواسته حامله شدی ؟  الان بچه هاتو میخوای چکار کنی ؟  ...

نمیدونم قرص میخوردم ولی باز حامله شدم 

بجهامو نمیتونم نگه دارم چون خودمم آیندم مشخص نیس

حرفای مردم برام مهم نیس ولی توتنهایی خیلی دلم شکسته میشه

کار میتوتم پیدا کنم

داداشم گفت من پشتتم خودش گفت میارمت پیش خودم 

ولی میترسم پشتم خالی بشه توشهر کوچیکی زندگی میکنم 

خواهرمم یبار طلاق گرفته ولی ازدواج دومش توب نبود کلا مادرم زندگی همه رو نابود کرد خدا هیچوقت حلالش نکنه که از یزید بدترا

مهریه تو بزار اجرا بگو مهریه رو نقدمیخام..قسطیش نکنه گولت نزنه خرنشی بازبرگردی...

میخوام ببخشم تا زود راحت بشم شوهرم حتی طلاهایی که با پس انداز خودم و یارانه قسطی خریدم از دستم کند دستمو زخم کرد ولی نزاشت بیارمشون

موندم واقعا ترک کرده..چون فک نکنم هیچ معتادی بتونه ترک کنه

بخدا ترک کرده ۵ ساله پاکه حتی سیکارم میکشید کاری کردم دیگه لب نزد حتی قلیونم همینطور ولی از رفتار اصلا عوض نشد قدرشناس نیس چشمم همش دنبال بهتره از منه همش با خانوادم منو تحقیر میکنه میگه به مادرت فوش ناموسی بده تا برات هرکاری میخوای انجام بدم حتی شوخیم میکنه فوشم میده بچهامم مثل خودش رفتار میکنن

اگه طلاق نگیری هیچی حالیت نیس

خودمم همینو میگم 

ولی از آینده اونم تو این شرایط میترسم  جای من بودی چرکار میکردی

واقعا میخوام جدا بشم ولی همش میگم نکنه من تحملم کمه