2777
2789

دوستان میگن لیزر باعث نازاییمیشه راسته کسی تا حالا از دکتر زنان پرسیده؟

موفقیت پاداش افراد شکست خورده ایست که نا امید نشدند👌😍

نه اشتباهه همچین چیزی نیست من از دکتر زنان پرسیدم زمان مجردیم مامانم خیلی ناراحت بود میگفت وای تاثیر میزاره و این حرفا بردمش دکتر زنان براش توضیح داد تا بیخیال شد😄

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره من و همه ی دوستام لیزر کردیم بعدش بچه دار شدیم ، الکیه بابا این اشعه اش تا اونجاها نمی‌رسه که بخ ...

خب خداروشکر چ‌نوعی بود دسگاهتون

نه اشتباهه همچین چیزی نیست من از دکتر زنان پرسیدم زمان مجردیم مامانم خیلی ناراحت بود میگفت وای تاثیر ...

مامان منم همبنه گفت شنیدم همکارام گفتن دکتر زنان گفته جلوی بچه داریو میگیره

اصلا لیزر رفتی 🤣 نگم برات کلا سگ 🐕 اعصاب میری شاد و سر زنده برمی‌گردی 

اره بابا ۳ جلسه رفتم خیلی خوبه شما چ قسمتایی رفتی

خیلی بی منطق و دواز علم هست خواهرم از مجردی لیزر میرفت الانم دوتا بچه داره

پزشکی سندرومی داریم به نام سندروم قلب شکسته که موجب سکته قلبی میشه!ض این تفاوت که در سکته قلبی شریان کرونری قلب مسدود میشه اما در این سندروم بدون هیچ مسدودیت رگ, فقط با افزایش غلظت هورمون آدرنالین درخون بطن چپ قلب ضعیف میشه و درنهایت مرگ!به همین راحتی. مراقب قلب های همدیگه باشیم:)دوست عزیزم اگر سوالی راجب کنکور داری خوشحال میشم کمکت کنم . فقط لطفا نیا بگو من انگیزه درس خوندن ندارم چیکارکنم😂من نمیتونم بهت انگیزه تزریق کنم!
مامان منم همبنه گفت شنیدم همکارام گفتن دکتر زنان گفته جلوی بچه داریو میگیره

همچین چیزی نیست

چون این لیزر اونقدر عمیق نیست که به اجزای داخلی برسه روی پوست هست عمق نفوذش 

این حرفیه که دکتر زنان بهم زد تازه اووووو ۱۳سال قبل الان که کلی دستگاه پیشرفته تر و این چیزها هست 😄

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
دیدی ژل میزنه 😂 خاک عالم چطوری بگم کلا بعدش نمیدونی کجایی دوست نداری تموم بشه 

😐😐😐😐😐😐من چشمامو میبندم بیکینیو میندازه فقط هی میگم الان تموم میشه الان تموم میشه الان راحت میشی 😂😂😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز