2777
2789
عنوان

خیلی خیلی ناراحت واعصبانیم

324 بازدید | 13 پست

یه آدم چقدر میتونه سنگ دل ،بی غیرت وبی احساس باشه.فکر میکردم بیاد دنبال من و بچش شب عیدی باهم باشیم.نشسته ور دل مادر خیر ندیدش که ان شاالله خدا تقاص این همه ناراحتی منو بچه ۴سالم و ازش بگیره .ای خدا ی مهربون پس کی میخوای به داد من و بچه  مظومم برسی.

کاش شما هم برای شادی خودت و بچت تلاش کنی و منتظر نباشی یکی دیگه بیاد خوشحالت کنه

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش شما هم برای شادی خودت و بچت تلاش کنی و منتظر نباشی یکی دیگه بیاد خوشحالت کنه

چطوری؟

الآن مهمون میاد میده هم خجالت می کشم، خیلی هم حس بدی دارم .کاش بمیرم

هیچوقت از خونه خودت نیا بیرون، براش عادی سازی کردی اونجا خونه توام هست، حالا صبر کن تا شب احتمالا خ ...

فکر میکردم تا عید بیاد دنبالمون،نیومد

حالا به دلم بگم امروز میاد 

تا کی روزامو با این فکرا سر کنم و بعدش نیاد و مایوس بشم.

واقعا دیگه نمی کشم.

چطوری؟ الآن مهمون میاد میده هم خجالت می کشم، خیلی هم حس بدی دارم .کاش بمیرم

حق داری عزیزم. درک میکنم.

خونه پدرت هستی؟

نمیشه بچه رو برداری برین بیرون بگردین؟

سعی کن مهمون میاد نباشی خونه.

یجور رفتار کن انگار همه چیز عادیه.

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

دیشب سال تحویل خوابیدم انقدر که ناراحت بودم.

اما اون ور دل مادر ش تا نصف شب بیدار بود و عین خیالش نبود.

بخدا اگه بچم دو روز پیشم نباشه سکته میکنم.

اون چطوری تحمل میکنه؟