2777
2789
عنوان

نخندین بهم 😬😓

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 27 پست
من از زلزله  پریشب یه زلزله کوچیک مشهد اومد من خیلی ترسیدم باردارم هستم ....خوابش رو هم میبینم ...

وای چه بد. ما که خونمون ضد زلزله هستش ولی چن وقت پیش یه زلزله کوچیک اومد وایستاده بودم قشنگ بالا سرم انگار داشت تکون میخورد.

و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُرده‌ایم :)!                           کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! ‌‌‌‌.                                                                          
واای عزیزم ، یه بار یکیشون افتاد دنبالم ، ول کن نبود . با ترس رفتم سمت یه آقایی اون بنده خدا هم وایس ...

آره دقیقا اتفاقا سگای اینجا وحشی هم نیستن ولی یه وقتایی میوفتن دنبال آدم یا پارس میکنن واقعا ترسناکه 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نزدیک دریا هستی؟

یکم دورم.از دریا نمیترسم اصلا نه ترس از ارتفاع دارم اینا ولی از بعضی حیوانات میترسم مثلا فوبیا ما. دارم اسمشم میارم میترسم 😭😂

و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُرده‌ایم :)!                           کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! ‌‌‌‌.                                                                          
 خیلی مضخرفه فکر کن ماهی ببینم حالم بد میشه الانم از دیشب یکم دلم درد میکنه 😓

عزیز طبیعیه خوب شما فوبیا داری

یه روش درمانش اینه که باهاش روبه روشی 

من کلا نباید چشم به حیوونا و حشره ها و.. بیفته درمانشم نکردم هنوز

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدایی هست مهربانتر  از حد تصور:)
خوب عزیزم طبیعیه از تنگ میپرن . 

نه این ماهیه خیلی شیطون بود حوضچه گذاشتیم تو اون داداشم یخ گذاشته بود  خیلی و رفت بود اینم پرید  تو سفره هفت سین ماهم اصلا نفهمیدیم فکر کردیم یک ماهی خریده 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون🌱💚🌈 اللهم عجل لولیک الفرج . 
یکم دورم.از دریا نمیترسم اصلا نه ترس از ارتفاع دارم اینا ولی از بعضی حیوانات میترسم مثلا فوبیا ما. د ...

اها خیلی بده😬

آره این هم وحشی نبود . ولی من از سگ میترسم اینم اصلا ول کن نبود همه اش میومد دنبالم . واقعا نمیدونم ...

آره دقیقا زیادن واقعا 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
منم فوبیای زلزله دارم با رد شدن ماشین هم فکر میکنم زلزله اومده  فرار میکنم و تپش قلب شدید میگیر ...

عزیزم 😢

ماهی سرخ شده نمی خوری؟ماهی به این نازی   چرا می ترسی؟

خوردم تا حالا تن ماهیم میخورم اما از ماهی قرمز میترسم نمیدونم چرا 😢