2777
2789
عنوان

نخندین بهم 😬😓

540 بازدید | 27 پست

فوبیای ماهی دارم دیشب این همه بهشون گفتن نخرن به مامانم اینا داداشم رفته خریده اونم دوتا یکیش از تنگ پریده بیرون نفهمیدیم مرده یعنی حالم خیلی بد شد همیشه فکر میکردم ی چیز زیر پامه😬😓

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون🌱💚🌈 اللهم عجل لولیک الفرج . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم وقتی چیزی میبینم که ازش میترسم فک‌ میکنم یچیزی زیر پامه.من کلا فوبیا سونامی دارم.با اینکه سونامی ندیدم ولی وقتی عکس یا تو فیلما میبینم احساس بدی میگیرم.از اب نمیترسم مث دریا ها اینا.

و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُرده‌ایم :)!                           کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! ‌‌‌‌.                                                                          
من از ماهی خیلی بدم میاد میگم اگه میگیرید کوچییک باشه که کمتر چندش باشه میرن بزرگ میگیرن😐

من هم چندشم میشه خیلی کم اما بیشتر میترسم 😭😬

منم وقتی چیزی میبینم که ازش میترسم فک‌ میکنم یچیزی زیر پامه.من کلا فوبیا سونامی دارم.با اینکه سونامی ...

من از زلزله 

پریشب یه زلزله کوچیک مشهد اومد من خیلی ترسیدم باردارم هستم ....خوابش رو هم میبینم 

من فوبیای همه حیوانات از ریز تا درشتشونو دارم نگران نباش از من خیلی جلوتری

خیلی مضخرفه فکر کن ماهی ببینم حالم بد میشه الانم از دیشب یکم دلم درد میکنه 😓

منم وقتی چیزی میبینم که ازش میترسم فک‌ میکنم یچیزی زیر پامه.من کلا فوبیا سونامی دارم.با اینکه سونامی ...

نزدیک دریا هستی؟