من افسردگی و مود سوینگ (تغییر خلق ناگهانی) داشتم. دکتر برای تثبیت خلق بهم داد. حدوداً یک سال خوردم. عالی بود اثرش. بعد کم کم کمش کرد و در نهایت قطعش کرد. عوارضش واسه من این بود که گرمم میشد، گر میگرفتم و دهنم همیشهی خدا خشک بود.
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من وسواس فکری وپانیک دارم وافسردگی اینو جایگرین ونلافاکسین بهم داد با چندتا قذص دیگه چون یهو وسواسم ...
من همه اینارو ۴سال پیش گرفتم دوماهم دارو خوردم بدتر شدم یدفعه همرو ریختم دور
خودم تلاش کردم تا ۷۰درصد الان اوکی هستم
فقط و فقط گفتم اینا توهمه و سرمو با جدول و کتاب و نماز روزه گرم کردم
خداروشکر حالم خوبه ولی گاهی اوقاتم میاد و من تحمل میکنم و رد میشه
مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یکموی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌
من همه اینارو ۴سال پیش گرفتم دوماهم دارو خوردم بدتر شدم یدفعه همرو ریختم دور خودم تلاش کردم تا ۷۰در ...
خوب من چزا هرکاری میکنم حالم خوب نمیشه بیرون میزم حتی ب زورم شده ب خودم میر سم توجمع ظاهرمو خفظ میکنم میگم میخندم اما از درون افسردهدام همش ترس مردن دارم😔😔