2777
2789
عنوان

دعوا با شوهر سر سال نو

538 بازدید | 22 پست

سلام امسال حسابی خونه تکونی کردم و بدو بدو برای سال جدید داشتم و هفت سین چیدم و دخترم که حسابی ذوق داشت وقتی سال تحویل شد شوهرم اصلا محل منو دخترم نزاشت و یه تبریک خشک و خالی نگفت قیافش تو هم کشید و با بی محلی رفت بگیره بخوابه که همون موقع داداش و خواهرش اومدن خونمون چون خونمون بهم نزدیکه اومدن تبریک بگن و برن بعد کلی با اونا با روی باز و خنده و روبوسی عید رو تبریک گفت!!!! خیلی دلم گرفت ازش منم بعد باهاش دعوا کردم که با ما اینجوری هستی با بقیه خوب تحویل میگیری الان هم قهر کردیم خوابیدیم واقعا چرا مردا با خونواده خودشون خوبن با زن و بچه بدبخت اینجوری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از قبل ازتون دلخوری نداشته؟؟ مردا همشون همینن.بگو بخندشون با بقیه است..اخم و تخمشون با زن و بچشون

نه اصلا مثلا خسته بود ولی خب یه تبریک هم نمی‌توانست بگه 

شوهر منم تو این مسائل نفهمه.. هیچ درکی نداره.. به خودشم گفتم.. 

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗