2777
2789
عنوان

سوالللللل

107 بازدید | 16 پست

چرا بعضیا هیچی ندارن 

نع قیافه نه اندام ن چیزی 

واییییییییییی مثل چی اعتماد به نفس دارن 

اعتماد به سقف م دیگه نمیشه گفت 

اعتماد به آسمان های بیکران 

چجوری آخه 

چی باعث میشه 

واقعا خیلی خوبه 

چجوری میشه اونجوری شددددد

تو چه اعتماد به سقفی داری که اونا رو هیچی ندار میدونی😯😯😯

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هی خواهر بد بیخوابیا😑😂

من ک اصن کسیو درحد خودم نمیدونم طوری ک اعتماد بنفس کسی ب چشمم نمیاد از بس اعتماد بنفس خودم بالاس حالا ولی خداییش بگم خودم خوشگلم همه هم میگن اینو حتی مطبی جایی میرم دکترا هم میگن بهم فامیلا همه😂😂😂😂😂😂

{کاربریمون دو نفرس🙈😍دست دو تا رفیق پایه💋🫂H♡A}
همه خودشو دوست داره  ولی  فقط دوس داشتن اعتماد به نفس نمیاره

شاید یکی خودشو تحمل میکنه

همه خودشون رو اونجوری که باید دوست ندارن .

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

چون اونا فهمیدن همه چی تو این دنیا اعتماد به نفسه ، اگه من فکر کنم زیبام چیزی که بقیه فکر میکنن اهمیتی نداره ، نمی‌دونم چجوری بگم ، اونا هم از وضعیت خودشون خبر دارن ولی با اعتماد به نفسشون جای حرفی برای بقیه نمیزارن ، و با این کار بهترین افراد رو جذب خودشون میکنن

هی خواهر بد بیخوابیا😑😂 من ک اصن کسیو درحد خودم نمیدونم طوری ک اعتماد بنفس کسی ب چشمم نمیاد از بس ...

فقط عکسسسس

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

دورت بگردم میزاشتما ولی بلوچم بلوچا برا عکس حساسن 🤕

اشکال نداره اسی ماشالله برای خودت اسپند دود کن

برا پنهان کردن اون چیزی که فکر میکنن نقص و عیب هست 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦