2777
2789
عنوان

خواهر يا چي؟

139 بازدید | 12 پست

بچه ها من شهر خودم با شهر مامانم اينا يكي دوساعتي فاصله داره خيلي زيادم نميام تقريبا ماهي يا دوماهي يبار بعد همه امشب خونه خاهرم دعوت بوديم منم از شهر خودمون براي شام مستقيم راه افتاديم رفتيم خونه خاهرم همه اونجا جمع بودن كلي مهمون و دختر جوون و زن و اينا بعد تا رسيدم يكم نشستم هنوز بساط سفره نچييده بوديم ديدم اون يكي خاهرم كه ميزبان نبودا يكي ديگس ،رو كرد به من جلوي همههه كه فلاني ظرفارو امشب بايد تو بشوري مثلا به شوخي منم هيچي نگفتم بعد كه شام خورديم شوهرم هي صدام ميزد بيا پوشك بچه عوض كن فلان ينفر ديگه رفت پاي سينك گفت هيشكي دست نميزنه همههه رو من ميشورم منم تا اومدم كلي تعارف كردم كه فلاني بيا اينم هي اصرار كه نه اصلا نميخاد خلاصه منم سفره اينارو جمع كردم در حالي كه كلي ادم اونجا بود بهرحال گذشت و وقت ميوه شد باز اون خاهرم رو كرد كه فلاني اينارو ديگه بايد تو بشوري منم پاشدم همه رو شستم بعد كه اومديم خونه مامانم با يه لحن اروم گفتم چرا دوبار جلوي همه بهم ميگي بايد بشوري اينطوري اينا فك ميكنن من تنبلم هيچكاري نميكنم بعدشم من خسته راه بودم اونهمه زن اونجا چرا مياي منو بلند ميكني واي بچه ها ديگه خودمو نديدم يه قشقرقي به پا كرد بيا و ببين كه واي تو مياي خونه مامان اينا  كار نميكني فك ميكني ما كنيز توييم تو خانم اربابي از اين حرفاي مفت بعد منم خيلي ديگه عصباني شدم گفتم من يكساله با تو نيومدم اينجا كي گفته من خونه مامانم كار نميكنم هربار قبل برگشتن كل خونه و اناقي كه توش بودمو تميز ميكنم بعد ميرم منظورت چيه منو كوچيك ميكني بعد زدم بيرون دنبالم اومد جلوي همه صداش و بلند ميكنه جلوي بابامو شوهرم ميگه من شوهرت نيستمااا من قبول نميكنم اداهاتو منم گفتم افرين حالا بيا فضوليه زندگيمم بكن تصميم گرفتم ديكه بهش محل سگ ندم نميدونستم انقد از من كينه داره واقعا كه اشغاله

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم خواهر بزرگم رفتارش باهام اینجوریه البته من چیزی نمیگم

به بهونه هاي مختلف بهم تيكه ميندازه مثلا همش ميخاد بگه تو كسي نيستي مالي نيستي در حالي كه خداشاهده من براي هيچ اخدي كلاس نميزارم اصلا شرايط زندگيم الان طوري نيس كه بكنمش تو چشم كسي نميفهمم مشكلش چيه

به بهونه هاي مختلف بهم تيكه ميندازه مثلا همش ميخاد بگه تو كسي نيستي مالي نيستي در حالي كه خداشاهده م ...

بی خیال خواهرین شاید دلش از جایی پر بوده خواهر من که میاد خونه مامانم اینا یه سر استراحت میکنه ولی از من انتظار داره همه کارها رو کنم حالا من خونم یه شهر دیگه هست دوساعت تو راه بودم تا رسیدم ولی چیزی نمیگم اون بزرگتر از منه 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
بی خیال خواهرین شاید دلش از جایی پر بوده خواهر من که میاد خونه مامانم اینا یه سر استراحت میکنه ولی ا ...

بزرگتر وقتي بزركتره كه بلد باشه بزرگتري كنه نه كسي كه يه سره دنبال تخريب و تحقير تو باشه از يه فرصت هم نگذره

بزرگتر وقتي بزركتره كه بلد باشه بزرگتري كنه نه كسي كه يه سره دنبال تخريب و تحقير تو باشه از يه فرصت ...

چه میدونم والا من که بی خیال شدم 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
به نظرم بهت حسودی میکنی  خیلیم رو کارات حساس شده شاید مامانت شما رو با اون مقایسه میکنه اونو ...

اره بدجور پيله كرده نه مامانم بنده خدا ازارش به مورچه نميرسه  اهل اين حرفا نيس

چه میدونم والا من که بی خیال شدم 

من از دشمنام انتظار همه كاري دارم ولي كسي كه من جزو نزديكتزين ادمام حساب ميكنم انتظار ندارم باهام اينطور كنه خداروشكر خوب تنهايي و دل كندنو بلدم اينم لطف خداست به من