2777
2789
عنوان

ازدواج هیچوقت🥺

277 بازدید | 17 پست

بچه ها من مدتیه با یه آقایی تو رابطم بارها تو این مدت که صحبت کردیم گفته به شوخی و جدی که ما باهک ازدواج میکنیم و بارها تو پیاماش گفته من از خدامه که تا همیشه کنارم باشی و اینجور صحبت ها

امشب سال تحویل شد زنگ زد بهم گفت امیدوارم کلی سال دیگه عید زنگ بزنیم بهت تبریک بگم منم داشتم میگفتم ایشالله و امیدوارم سال دیگه کنارهم باشیم چون من خانوادم شهر دیگن و من الان اومد شهر دیگه ای

اونم گفت خیلی سخته کنارهم باشیم چون عید معمولا پیش خانواده ایم مگه اینکه بگیرمت 

منم گفتم نه بابا اگه هم اتفاق بیفته خیلی سال دیگس گفت نه این چه حرفیه میزنی و دیر نه احتمالا هیچوقت

حالا من خودم واقعا اگه زمانی بیاد جلو واقعا باید خیلی بهش فکر کنم و واقعا با وجود همه ی عشقی که بهش دارم برای ازدواج مطمین نیستم اصلا و حقیقتا ازدواج برام مهم نیست ولی حرفش دلمو خالی کرد توروخدا نظرتونو صادقانه بگید بهم

روش حساب باز نکن بگیر نیس😁

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اجباری نیست نگران نباش هر زمانی که احساس آمادگی کردی و موقعیتش بود ازدواج کن

لطفا افراد زیر ۲۰ سال جواب تاپیک های من رو ندن اطلاعات شما به درد من نمی خوره
روش حساب باز نکن بگیر نیس😁

به نظرت درموردش صحبت کنم یا اصلا به روش نیارم؟

یه شب مهمونی بودیم اونموقع هنوز باهم اوکی نشده بودیم داشت میگفت ما خانوادگی بگیر نیستیم داداش هام هم مجردن بعد باهم اوکی شدیم داشتیم یبار حرف میزدیم یهو گفت من خیلی دوستت دارم و با این فرمون زن خودمی و من هیچوقت نمیتونم خودم و تورو کنار کسی جز هم تصور کنم بعد گفتم شما که کلا بگیر نیستید هیلییییی ناراحت شد ببین خیلیییی بعد گفت تو فرق داری

ببین میگم حقیقتا اینکه به ازدواج برسیم یا نه مهم نیست برام این حرفش رو مخم رفته البته خیلی خوابش میومدا ولی واقعا تو فکر رفتم

تا موضوع جدی نشه و پایش نگذاره نمیشه روش حساب کرد پس مراقب باشید

اره البته من به برادرش و همه ی دوستاش نشون داده ولی نمیدونم باید بهش بگم ناراحت شدم یا رفته رو مخم؟یا اصلا به رو نیارم؟

اصراری نیست این تضاد بین حرفاش رفته رو مخم واقعا

یکیش‌‌برای‌نگه‌داشتنت واس دوستی و محکم کردن رابطه س یکی هم برای ‌‌‌‌‌‌‌‌‌اینهه یوق روش حساب باز نکنی   این دوتا جدان

به نظرت درموردش صحبت کنم یا اصلا به روش نیارم؟ یه شب مهمونی بودیم اونموقع هنوز باهم اوکی نشده بودیم ...

بنظرم بشین قشنگ صحبت کن باهاش بگو تکلیفت باخودت مشخص کن اگ واقعا قصدت جدی نیست بهم بگو یبار میگی بگیر نیستیم یبار میگی زن خودمی!!!!!!بگو هرسری یچیز میگی مسخرت ک نیستم!!!اگ دیدی نمیخادت برا ازدواج حتی اگه خودتم اهل ازدواج نیستی وقتتو با همچین ادمی تلف نکن

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.
اره البته من به برادرش و همه ی دوستاش نشون داده ولی نمیدونم باید بهش بگم ناراحت شدم یا رفته رو مخم؟ی ...

با نشون دادن چیزی درست نمی شه باید رسمی باشه توی این روابط کسی که آسیب میبینه دختر است نه پسر پسر ها به راحتی می تونن برن سراغ  کسی دیگه

کاربر آقا
بنظرم بشین قشنگ صحبت کن باهاش بگو تکلیفت باخودت مشخص کن اگ واقعا قصدت جدی نیست بهم بگو یبار میگی بگی ...

اخه من واقعا ازدواجی نیستم و خیلی دوسش دارم اسکرین از پیاماش بزارم نظر بدید؟