2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم🥹🥹🥹🥹

595 بازدید | 34 پست

بچه ها من باردارم هشت ماهه  ی بار دوسال پیش دیدم با جند تا زن تصویری خرف زده بود اسکرین گرفته بود یادش رفته بود پاکش منه دیدم گف دیگه تکرار نمیشه اگه تکرار بشه هرکاری خواستی بکن فقط ب کسی چیزی نگو رو ابروش خیلی حساسه

بعد از اون جربان خیلی حساس شدم بهش الان چند مدته باز احساس میکنم ی خبرایی هست چون ی بار دیدم اینستا پیچ فیک داره فقط اسمشو میاورد نتونستم وارد پیج بشم    بعد دیروز اومدیم مسافرت تو راه افتاد بره سرویس یکم بعد من پشت سرش با دختر عموش رفتم داشت با تلفن حرف مارو دید زود قطع کرد پیش دختر عموش نتونستم بپرسم باکی حرف میزدی بعد گوشیش رو نگاه کردم پاک کرده بود امروز هم گوشیش رو برداشتم برم اینستا وارد شدم اسم پیجشو اورد ک جاب جا شد(وقتی دوتاپیچ داری از این یکی دیچ بری اون یکی مینویسه جابه جا شد اونجوری)ولی پیچه رو پاک کرده بود فقط پیچ خودش بود چیکار کنم بنظرتون با این بچه تو شکمم؟؟دارم دیوونه میشم اینجا هم مهون هستیم هی گریم میگرفت خودشم پرسید چی شده حوصله نداری گفتم نه خوبم  توروخدا منطقی جواب بدین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدالعتتش کنه اگ داره خیانت میکنه .ولی بنظرم چیزی نیس حساس نشو اینو بدون اگ چیزی باشه خدا رسواش میکنه حتما 

منم همون دختری که توومسیر مشکلات دست و پاهام تاول زدن قلبم زخمی مغزم ردی ...ولی ادامه میدم با قدرت🍭🥀زندگی کردن تو جهنمی که برات درست کردن....😏یک روز من سکوت خاهم کرد و تو آن روز برای اولین بار مفهوم دیر شدن را خاهی فهمید!!!دلم در دست او گیراست خودم از دست او دلگیر عجب دنیای بی رحمی دلم گیراست و دلگیرم...چشمام میدید اما قلبم باورنمیکرد...چیزی که قراره دشمنت نفهمه به دوستت نگو!! اونی که میگفت دل نبند تهش تلخیه خودش دلبسته ترین ادم شهر شد...یادتون رفت یاد من موند مرور حرکتاتون شد کارهرروز...سعی کنید تا ۱۲ شب خابتون ببره اگه ۱۲ به بعد بیدار بمونید خیلی خاطرات بد و مشکلات ازرده خاطرتون مییکنه ادم شبا مظلوم تر میشه جوری مغزم رد میده که باورم نمیشه توی روز اون همه قوی ام.نمیدونم پس کی قراره سرنوشت میخاد اون روی خوب زندگی رو بهمون نشون بده.چگونه میتوان به تاول های پا گفت مسیر طی شده اشتباه بوده...یه روز کسیو ک ترس از دست دادنشو داشتی خودت قیچیش میکنی...ینی میشه روز خوب منم برسه.خاهر قشنگم بخاطرت ازجونمم میگذرم واسه خوشحالیت...زمان همه چیزو ثابت میکنه...زمین گرده همه کارما پس میدن کسی ک بهت بدی کرده بود یه روز همون سرش میاد.. ما که توقع نداشتیم دنیا مارو نوازش کنع فقط میخاسیم یکم کمتر جیگرمونو بسوزونه.خدایاا کسی پشتم نیست تنهام خودت دستمو بگیر و ولم نکن

بمیرم برای دلت عزیزم

ففط پیگیرش نشو

چون الان شرایطت خاصه

مردا اکثرا تو بارداری خیانت میکنن

منم خیانت دیدم 

دنبال چیزی نگرد چون با بچه کوچیک نمیشه طلاق گرفت و اینجوری بیشتر داغون میشی

فقط مراقبت کنی یه وقت بیماری مقاربتی نگیری خدایی نکرده

الان پیش اونا حرف نزنی بهتره

بزار برگشتین منطقی باهاش صحبت کن

بگو این کارهات منو بهم میریزه ناراحتم میکنه دلیلت چیه؟

عقل سلیم  در اینه که پیش اطرافیان دعوا و گلایه نکنی

چونیک بار این اتفاق افتاده این سری رفتارت در تکرار این موضوع خیلی مهمه. اصلا خرابش نکن

همون سری اول هم یجوری باید برخورد میکردی ک ترس از دست دادنتو داشته باشه

کاش با ی مشاور درست درمون مطرح کنی

اونا بارها مورد های اینطوری داشتن و لاتوجه ب تصمیمت بهت راهکار میدن

دوستم برای حل شدن مشکلم دعا کن
بمیرم برای دلت عزیزم ففط پیگیرش نشو چون الان شرایطت خاصه مردا اکثرا تو بارداری خیانت میکنن منم خ ...

ی چند ماه پیش هم زگیل گرفته بود فقط اسکول نمیدونه من میدونم از طزیق اون کثافت کاریا میگیره ینی خودشم نمیدونه از اون راه گرفته بود دارم دق میکنم بقران