2821
2789
عنوان

کم محلی 😒

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 55 پست
بخدا درسمو خوندم سربازیم دارم میرم حین سربازی دارم کار میکنم بالاخره یه امیدی دارم به خودم ک اینکارو ...

بيخيال شو بهش فكر نكن ، به يكي زياد رو بدي فكر ميكنه چخبره ، تحويلش نگير ديگه سر سنگين باش باهاش 

اگه تو عکس دیده باشی خودم بهش گفتم میدونم پیام دادنم باعث دردسرت میشه دیگه پیام نمیدم بعدش یبار خود ...

ببین باز شما همو از نزدیک میبینین بیشتر میشناسیش. شاید بلد نیست چجوری ناز کنه اینجوری میکنه. الان دیگه کلا پیام نده ببین زمان چی جلوت میاره

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب این چرا باید شخصیتش بیاره پایین. بزار بفهمه یه آدم باشخصیت از دست داده

چون پسره بهش پيشنهاد داد طرف فكر كرده كي هستو چي هست جو گير شد ،، همچين ادمي هيچوقت فكر نميكنه چ ادم با شخصيتيو از دست داده در واقع فكر هم نميكنه اين ادما ميرن سراغ كسايي كه  ادم حسابشونم نميكنن

ببین باز شما همو از نزدیک میبینین بیشتر میشناسیش. شاید بلد نیست چجوری ناز کنه اینجوری میکنه. الان دی ...

نازز كجا بود ؟؟ طرف ميگه پيام نده به من ، اگه ميخواست ناز كنه يچي ديگه ميگفت ، احتمالاً دلش پيش يكي ديگس يا كلاً از اين اقا خوشش نمياد ، 

نازز كجا بود ؟؟ طرف ميگه پيام نده به من ، اگه ميخواست ناز كنه يچي ديگه ميگفت ، احتمالاً دلش پيش يكي ...

بعضیا بلد نیستن درست چت کنن شاید از اوناست. چمیدونم آدما خیلی عجیبن😐

بهش گفتم این بهترین عیدی عمرم بود ک ازت گرفتم با این کارت

به راحتی به خودش اجازه داد بهترین عید تبدیل به بدترین عیدم بشه

من بهش حال خوبمو انتقال دادم و اون...

اشکال نداره😔