2821
2789
عنوان

کم محلی 😒

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 55 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

از پيامش مشخصه كه دوست نداره حالا يا ملاً ازت خوشش نمياد يا اينكه يكي ديگه رو دوست داره فراموشش كن ا ...

آره بخدا همش به خودم میگم چرا ارزش خودمو به خاطر یه سری آدم نفهم میارم پایین،بره ببینم باکی میخواد ازدواج کنه

آره بخدا همش به خودم میگم چرا ارزش خودمو به خاطر یه سری آدم نفهم میارم پایین،بره ببینم باکی میخواد ا ...

اشتباه كردي ولي حالا ديگه گذشت مهم نيست اگ شماره واتس اپشو داري از واتس اپ و تلگرامت بلاكش كن

منم دارم به همین فکر میکنم،بخدا نمیدونم چه فازی برداشته ،دیگه چجوری محترمانه تر باهاش حرف میزدم که ا ...

بیشتر از حد ظرفیتش بهش بها دادی واسه همین. مثلا بعضیا جنبشون بالاست اینجوری پیام بدی بهشون ممکنه اتفاقا خیلی خوب باهات رفتار کنن. ولی خب هرکی یه جوره دیگه💁🏻‍♀️

بیشتر از حد ظرفیتش بهش بها دادی واسه همین. مثلا بعضیا جنبشون بالاست اینجوری پیام بدی بهشون ممکنه اتف ...

اگه تو عکس دیده باشی خودم بهش گفتم میدونم پیام دادنم باعث دردسرت میشه دیگه پیام نمیدم

بعدش یبار خودش گفت دیگه پیام نده گفتم چشم

دوباره پیام میده یعنی هیچوقت پیام نده و بعدش انفالو میکنه😂😂😂

آدم احمق که میگن اینه خداروشکر خودشو نشون داد

چرا ضايع دختره قشنگ پسررو ضايع كرده ميگه پيام نده به من حالا مگه كي هست كه اينجوري كلاس مياد 

بخدا درسمو خوندم سربازیم دارم میرم حین سربازی دارم کار میکنم بالاخره یه امیدی دارم به خودم ک اینکارو کردم

تمام فکر و ذکرم این احمق بود که چکار کنم زندگی خوبی داشته باشیم

ن اینکه مث اسکلا الکی برم بهش این پیامو بدم،چون دیدم بعد درخواست ازدواج اولی رفتارش تغییر نکرد و خوب بود دوباره درخواست دادم بهش

چرا ضايع دختره قشنگ پسررو ضايع كرده ميگه پيام نده به من حالا مگه كي هست كه اينجوري كلاس مياد 

خب این چرا باید شخصیتش بیاره پایین. بزار بفهمه یه آدم باشخصیت از دست داده