mammynazkhatoon مدیر استارتر عضویت: 1401/03/11 تعداد پست: 1385 عنوان شوهرم 166 بازدید | 13 پست باهام قهر کرده هرکاری هم کردم اشتی نکرد بیاد با هم بشینیم پای سفره خیلی ناراحتم بخدا ازش مغذرت خواهی هم کردن ولی انگار ن انگار 1402/01/01 | 00:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mammynazkhatoon مدیر استارتر عضویت: 1401/03/11 تعداد پست: 1385 عیب نداره دیگه خودتو ناراحت نکن خیلی ناراحتم دلم میخاد از ناراحتی زار بزنم
انرژی_مثبتونم عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 1822 چقدر بیشعوره ببخشیدااا دلم میخواهد شونه های خودمو بگیرم و بگم .... چته ؟؟؟ چی خوشحالت میکنه ؟؟؟ چرا هرکاری میکنم بچشمت نمیاد ؟؟؟؟ چرا از وقتی خیانت دیدی خوشحال نمیشی ؟؟؟○بقول ی عزیزی : روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت○ی دیالوگ تو سریال خاتون بوده ک میگه: زن ها تا لحظه ی آخر میجنگن ولی ...وقتی ی چیزی براشون تموم میشه، تموم میشه دیگه ○جوابم ب خیانت ی چیزه ک مشکل شوهر شماس خانوووم کِرم از درخته ○البته اینم بگم سرتو بالا بگیر و بگو آشغالای گرگارو ،سگاا میخورن○اما واقعا خیلی حرفه ک آدم نمیتونه روح و روانشو دربیاره نشونت بده بگه نگااه باشون چی کردی؟؟○چه تقدیر ، چه قسمت ، نجنگی ، نمیرسی ○میشه باخیلیا بازم ادامه داد ، گفت وشنید وخندید، اما دیگه دوستشون نداشت○زندگیمونو اونی خراب کرد ک مثلا میخاستیم باش زندگی بسازیم○بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی ؟؟○ دلم میخاد باقی عمرمو بخابم😢💔 واس آرامش منو بچه هام صلوات بفرستید_ _ _اسم کاربریم اصلا با حال دلم همخونی نداره
mohaddesam عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 15639 منم با گریه سالمو تحویل کردم🥲عب نداره میگذره ولش کن شوهر منم بهش با ذوق گفتم باید ب نی نیمون عیدی بدی سال اوله داریمش دوتا فش ابدار بارم کرد 😑😑😑💔
mammynazkhatoon مدیر استارتر عضویت: 1401/03/11 تعداد پست: 1385 منم با گریه سالمو تحویل کردم🥲عب نداره میگذره ولش کن شوهر منم بهش با ذوق گفتم باید ب نی نیمون ... چرا مگه تو چرا بهتواین حرفو زد؟
استانبولی۲۱ عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 8487 خیلی ناراحتم دلم میخاد از ناراحتی زار بزنم بهش فک نکن فردا باهات آشتی میکنه
mammynazkhatoon مدیر استارتر عضویت: 1401/03/11 تعداد پست: 1385 بهش فک نکن فردا باهات آشتی میکنه چ فایده وقتی امشب این کارو کرد تو دل میمونه این کارش تا ابد
mohaddesam عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 15639 چرا مگه تو چرا بهتواین حرفو زد؟ هیچی الکی الکی بحثمون شد من استراحت مطلقم نتونستم هیچ کاری بکنم هرچیم ازش خواهش کردم اون بکنه مثلا هفت سینو بچینیم نکرد الانم رفته اتاق تنها 😅مقصر شاید منم ن حال روحی خوبی دارم نجسمی اونم ک ذره ای درک نمیکنه
پدرماهان عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 81 چرا ؟ چی شد مگه سر سال تحویله باید میومد بخاطر شما هم که شده باید میومد خداوندا شکر 🌹امید زندگیم خانمم و پسرم❤
الهاممممممممممم عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 19987 مال من انگار زیر نور ماه بوده کلا گرگینه شده امشب اسگل قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼🦯وزن هدف۶۵
sab1365 عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 234 وای مردا وقتی قهرن ادم راحت تره همسر منم قهره گرفته خوابیده بچه هامو بغل کردم سالو تحویل کردیم اومدیم خوابیدیم راحت و خوشگل و بی دردسر
sab1365 عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 234 هیچی الکی الکی بحثمون شد من استراحت مطلقم نتونستم هیچ کاری بکنم هرچیم ازش خواهش کردم اون بکنه مثلا ه ... منم خیر سرم استراحتم سرما هم خوردمکلا خودشو زد به مریضی که مثلا حالش از منم بدتره🤨
mohaddesam عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 15639 منم خیر سرم استراحتم سرما هم خوردم کلا خودشو زد به مریضی که مثلا حالش از منم بدتره🤨 خخخ چی بگم مردا همینن دیگ الان یذره ام دلش ب حال من نسوختا ی تبریک خشک خالی بگه