بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اشکالی نداره عزیزم ازت پرسیدم دلیل کاتتون خیلی جدی بوده؟ گفتی موقع حرف زدن بلاکم کرده طولانیه اگه میخوای تو خصوصی حرف بزنیم
فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بیاحترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد میکنم.اینو درنظر بگیرید...
من فک کنم الان نزدیک ۱۵ یا ۱۶ روزه کات کردم. کسیم که کات کرد من بودم. اینجوری شد که دیگه پیامشو جواب ندادم اونم تلاشی نکرد جز همین استوریای مسخره ای که میذاره. نمیگم حالم خییییلی خوبه ولی بد هم نیستم. کسی که به من احترام و ارزش نده منم قرار نیس بهش احترام و ارزش بدم، سعی کن خودتو یکی دو روز حداقل مشغول کنی تو طول زمان همه چی اوکی میشه
فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بیاحترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد میکنم.اینو درنظر بگیرید...
من خودمم حساسم واقعا. ولی خب عادت کردم دیگه، به اینکه نتونم به اینکه نرسم به اینکه نمیشه، این خیالمو راحت میکنه که مقصر من نبودم کسی که همه چیو خراب کرد اون بود واسه همین عذاب وجدانی ندارم و باور دارم زندگیم همچنان میگذره شرایط بدتری رو گذروندم بازم میتونم بگذرونم زمان همه چیو درست میکنه. وقتی کسی تو زندگیت نمونه اون آدم زندگیت نیس بابت غصه نخور
چندوقت باهم بودین؟
چند ماه ولش حالم خوب نیست کسی نیس عید تبریک بگه 😔💔🖤دل خوشی من اون بود بگه نمیگه اونم
نمیدونم چی بگم. منتظر نباش کسی حالتو خوب کنه. اگه این طرز تفکرته که فلانی فلان حرفو بزنه فلان کارو کنه حالگ خوب شه همیشه ضربه میخوری چون آدما خیلی وقتا خلاف انتظار ما رفتار میکنن
در هر حال امیدوارم سال خوب و قشنگی داشته باشی
هعی سال خوبی فک نکنم اون تبریگ نمیگه بهم حالم بده 😔💔
اگه اذیتی خودت بهش پیام بده شاید درست شد..
جواب نمیده قبلش دادم پیام بلاک هم نکردم اون ولی بلاکم کرده 💔
با یه اکانت دیگه منظورم بود