2777
2789

کسی نباید بگه 

خودت قران بگیر دستت از ته ته ته دلت با خلوص نیت 

دعا کن هرررر چی میخای از خدا بخاه ک سال جدید برات پیش بیاره 

برای همتون :سلامتی ،آرامش،پول زیاد ….آرزو میکنم🙏🏻😉💜💙💚🧡💛❤️

یا مقلب القلوب

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعای یا مقلب القلوب 

التماس دعا❤

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

الهم عجل لولیک فرج

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»

عزیزان برای سال تحویل روی سفره های پربرکت عزیزانی که چشم انتظار اولاد هیتند سوره یونس

عزیزانی که برای رزق و خانه و کار و برکت و....سوره یوسف تلاوت کنند

و اینکه سوره هایی که اولشون با سین شروع میشود را همه رو تلاوت کنید

هفت سوره❌اسراء»، «حدید»، «حشر»، «صف»، «اعلی»، «معارج» و «نور>>

همچنین «هفت» آیه از قرآن کریم با «سلام» و حرف «سین» شروع می‌شود و لذا بسیار بجاست که هنگام تحویل سال آنها را قرائت کنیم.

هفت سین آیه‌های سلام قرآن عبارتند از:

«سَلاَمٌ عَلَیْکُم بِمَا صَبَرْتُمْ فَنِعْمَ عُقْبَی الدَّارِ»(آیه 24 سوره رعد)

«سَلَامٌ قَوْلًا مِن رَّبٍّ رَّحِیمٍ»(آیه 58 سوره یس)

«سَلَامٌ عَلَی نُوحٍ فِی الْعَالَمِینَ»(آیه 79 سوره صافات)

«سَلَامٌ عَلَی إِبْرَاهِیمَ»(آیه 109 سوره صافات)

«سَلَامٌ عَلَی مُوسَی وَهَارُونَ»(آیه 120 سوره صافات)

«سَلَامٌ عَلَی إِلْ یَاسِینَ»(آیه 130 سوره صافات)

«سَلَامٌ هِیَ حَتَّی مَطْلَعِ الْفَجْرِ»(آیه 5 سوره قدر)

بسیاری از بزرگان سفارش کرده‌اند که در هنگام تحویل سال جدید به یاد خداوند متعال و سپاسگزار نعمت‌های بی‌شماری که به مخلوقاتش ارزانی داشته، باشیم و چه زیباست که پای سفره هفت سین به تلاوت «هفت» سوره نورانی قرآن مجید بپردازیم تا سال جدیدی که پیش رو داریم با برکت و الطاف الهی همراه باشد.

@mahdiifatemeh313

از الان شروع کنم؟

ن همون‌نزدیک ساا تحویل دقایق اخر 

الان میتونی قران بخونی 

من چون نمیتونم غلط میخونم 

همون دیقه اخر چند خط میخونم

برای همتون :سلامتی ،آرامش،پول زیاد ….آرزو میکنم🙏🏻😉💜💙💚🧡💛❤️