2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خدایا امسال خیلی عذاب کشیدم و غصه خوردم و...

خدایا یه حسی میگه از سال جدید دیگه همه چی قراره تغییر کنه و برام معجزه کنی و همه آرزوهامو برآورده کنی... انشاالله🙏🏻🙏🏻❤️🙏🏻🙏🏻

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...
خدایا امسال خیلی عذاب کشیدم و غصه خوردم و... خدایا یه حسی میگه از سال جدید دیگه همه چی قراره تغییر ...

ان شاالله اگه به صلاح باشه براتون رقم بخوره

منت سرم بگذارید و در تاپیک هایم شرکت کنید

موفقیت کنکوری

کم شدن فقر و بیماری

آرامش تمام گرفتاران

الهی امین

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

خیر میتونید گزارش بزنید من حذف کنم

چشم، لحظات آخر سال بود دوست داشتم بنویسند، خودتون یک جمله از ته دل مهمونم کنید😁

منت سرم بگذارید و در تاپیک هایم شرکت کنید