2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر گرون میگن مگه کجایین؟من اصفهانم دیگه نهایت قیمت عروس رو 300 تومنه خیلی هم عالی در میاد
با همه چی موافقت کن هیچیو توضیح نده بعدش همون کاری که میدونی درسته رو انجام بده
مارتا مطمینی؟؟؟؟؟ من عقد پسر عمم سه سال پیش اونجا بود زنش اصفهانیه 700 داد. تازه دوبار عروس شد یبار واسه عکس و کلیپ یبار شب عقدو عروسی.کلا 1.400 داد سه ساااال پیش
خدایا همون که تو میخوای درسته. ولی یکمم اونو که من میخوام به خوشی قاطیش کن. آمین..... 🙏🙏
ما واسه ارایش خودمون رفتیم ارایشگاه طلا تو همون اصفهان. 35 دادیم اصلانم راضی نبودیم. فقط مامانم خوب شده بود از بس سر یارو غر زدو دستور داد
خدایا همون که تو میخوای درسته. ولی یکمم اونو که من میخوام به خوشی قاطیش کن. آمین..... 🙏🙏
ن اشتباه نکن.ی سری خواهر دوستم برا عقدش رفته بود آرایشگاه بخاطر اینک پول زیاد نگیره گفته بود عروس نیستم خیلی زشت درست کرده بود خیلی پشیمون بود میگفت کاش پول بیشتری میدادم قشنگ تر آرایشم میکرد
گاهی وقتها از نردبان بالا میرویم تا دستهای خدا را بگیریم غافل از اینکه خدا پایین ایستاده ونرده ها رو محکم گرفته که ما نیفتیم.
منم رفتم واسه عقدم گل بانو ٧٠٠ گرفت ، ولی یه جای خوب برو کت مطمینی ، نگو عروسم ، فقط بگو ارایشم می خوام خوب بمونه عروسی تا نصف شبه،
من از دست دیگران ناراحت نمیشوم...فقط نظرم را در موردشان عوض میکنم