2821
2789

درستو بخون و در کنارش حتما یک حرفه هم یاد بگیر یک روزی بدردت میخوره به‌بهردلیلی خواستی مستقل شی یه فنی بلدی حالا آرایشگری خیاطی و.. درس مهمه اما اینم مهمه که یه چیزی بلد باشی بصورت عملی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حرفای همیشگی

لایکم نکنید......      .  . قبل از آرزو کردن از خدا بخواهید لیاقتش  رو بهتون بده که بتونید نگهش دارید 😊   هر گاه عیب های خود را پذیرفتید کسی نمی‌تواند از آن  بر علیه شما استفاده کند.     خدایا اون موقع که داشتی سرنوشت های زجر آور رو مینوشتی دلت به حال اون آدم نسوخت؟

همسنتم 

سه روزه قرار گذاشتن برم دوره کنم هی نصفه ول میکنم🥲

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره

مهارت های مفید یاد بگیر که حتی بعدا بتونی ازش پول دربیاری یا تو زندگی بهت کمک کنه 

الان نوجونی تغییر کردن خیلی آسونه اگه جایی دیدی تغییر لازم داری تغییر کن مثلا اگه غیبت میکنی راحت میتونی اینو ترک کنی راحت تر از یه آدم که سنی ازش گذشته. 

راحت میتونی عادت های خوب بسازی و پدر عادت های بد رو دربیاری 

خودتو بساز 

رو شخصیت سرمایه گذاری کن 

اگه خجالتی هستی درمونش کن رو روابط اجتماعی کار کن 

کنترل خشم یاد بگیری مهارت تصمیم گیری 

کتاب های خودشناسی مخصوص سن خودتو بخون 

عزت نفستم ببر بالا

ورزش کن 

شاید همه حرفام درست نباشه ولی همین یادم اومد 

خوشگل زندگی کن تا خدا بهت لبخند بزنه 💛 🌱