2777
2789
هم فکری هم شستوشو ،تا حالا شده ی حالی بشی که انگار مغزت دیگه کار نمیکنه

منم دارم عزیزم چندین ساله هر سال هم بدتر سال قبل میشه انشاالله امسال خدا نجاتمون بده همه میگن دسته خودته ولی من میگم بدترین درده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خدا کنه ،منکه الان دارم با گریه تایپ میکنم

حال منم بهتر از شما نیست طهارت و حموم و لباس شستن حتی نماز خوندن برام عذاب شده خواستم بدونی تنها نیستی منم شریک دردتم 🥺

عزیزم سخته  خیلی سخته گاهی اوقات بد جور کم میاری  ولی من یه نفرو میشناسم که تمام این حالت هارو داشت اما الان ۸۰ درصد خوب شده مطمعن باش شما هم خوب میشی

😊
حال منم بهتر از شما نیست طهارت و حموم و لباس شستن حتی نماز خوندن برام عذاب شده خواستم بدونی تنها نیس ...

باور کنید سخته ولی خوب شدنش شدنیه فقط استرسو از خودتون دور کنید و سعی کنید گشنه نمونید و چیزهای ترش زیاد نخورید حتما حتما حتما ورزش کنید اونم در حد نیم ساعت خیلی موثره قول میدم بهتر میشید فقط باید قوی باشید مطمعگم زندگی بدون وسواس برای همه قابل دسترسه آهان یادم رفت بگم حتما هدف بزرگتعیین کنید برا خودتون و براش تلاش کنید

😊

یه موضوع خیلی مهم که وجود داره اینه که هیچ وقت راجب وسواستون و نوعش هیچ وقت با دیگران صحبت نکنید اینکه مدام راجبش صحبت کنید خودش فکر کنم تشدید کنندست اما اینکه راجب واسواس دیگران و نوعش ازشونسوال بپرسید و اونا بهتون بگن نوع وسواسشون رو ممکنه رو شما هم افکار وسواسی اون ها تاثیر بزاره خودتونو فردی عادی بدونید که به یک بیماری خیلی سخت روحی دچار شدید و خودتون باید اونقدر قوی باشید که خودتونو درمان کنید به دیگران هم گوشزد کنید که شمارو به خاطر بیماریتون تحت فشار قرار ندن و سخت ترین راه که بعد از همه ی این توصیه ها خیلی راحت تر میتونید باهاش رودررو بشید اینکه باید با وسواستون روبه رو بشید یعنی خودتون رو در برابر افکار وسواسی کنترل کنید 

😊
باور کنید سخته ولی خوب شدنش شدنیه فقط استرسو از خودتون دور کنید و سعی کنید گشنه نمونید و چیزهای ترش ...

عزیزم یکی از آرزوهامه مثل بقیه زندگی بی دردسر داشته باشم یه ماهه که از سمیم قلب از خدا میخوام که بتونم درست زندگی کنم ولی نمیشه انگار قلبم سیاه شده دیگه خدا پیشم نیست دعاهامو قبول نمیکنه چند سال بود آرزو داشتم دوباره مادر بشم الان شش ماهه باردارم همیشه میگم خدا من سگ روسیاهت و به خاطر طفلم خوب کن خیلی حالم بده تو رو اگه دوست داشتی موقع سال تحویل برام دعا کن شاید منم بتونم یه زندگی آرومی داشته باشم

عزیزم یکی از آرزوهامه مثل بقیه زندگی بی دردسر داشته باشم یه ماهه که از سمیم قلب از خدا میخوام که بتو ...

خوب میشی انشالله این کسی که من میگم وسواسش خیییلی بهبود پیدا کرده خیییلییی خراب بود خیییلییی اما با این کار ها که گفتم خوب شد با من خیلی صحبت میکرد بنده خدا به عنوان دوست من همیشه میگم امام حسین باید کنارمون باشه مخصوصا تو این وضعیت

😊
خوب میشی انشالله این کسی که من میگم وسواسش خیییلی بهبود پیدا کرده خیییلییی خراب بود خیییلییی اما با ...

ممنون فدات شم انشاالله همه ی مریضا شفا پیدا کنن امام حسین انشاالله خودش به فریادمون برسه

سلام تاپیک اخرتون رو راحب خودکشی و... خوندم

منم مشکل شما رو داشتم 

خیلی بد بود و مدت زیادی درگیرش بودم

خیلی هم رفتم مشاور اما خوب نشدم 

تا با یه مشاور تو روبیکا اشنا شدم 

فوق العاده بود بود مشاورشون حالم خیلی خوب شد

هزینشم خیلی خوب بود به کسایی که مشکل مالی داشتن تخفیف ویژه و رایگان مشاوره میداد 

ان شا الله حال شما هم بهتر بشه

اینم ای.دی روبیکا: P_z_314_70

اید.ی تلگرام: consultation4