2777
2789
عنوان

مهاجرت یا خیر

293 بازدید | 43 پست

اگه توایران یه شوهر خوب داشته باشی  که پول بریزه به پات و ازنظر مالی کمبودی نباشه وخودت وهمسرت شغل مناسب وتحصیلات  داشته باشه ولی شوهرت خیلی زیاد تمایل به مهاجرت نداشته ولی بااصرار شما راضی میشه بیاد مهاجرت روبازم انتخاب می کنید یا موندن توایران؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مهاجرت

ادمای اینجا متاسفانه دیگه مثل قدیم صفا و صمیمیت و مهربونی بینشون نیست. خشم رو تو چهره ادما میشه دید😥هرچه قدرم پول داشته باشی میترسی تو خیابون یه دیقه گوشیت رو بگیری دستت

خدایا شکرت❤️

مهاجرت ادمای اینجا متاسفانه دیگه مثل قدیم صفا و صمیمیت و مهربونی بینشون نیست. خشم رو تو چهره ادما م ...

از کجا میدونی آدمای اونجا چه جورین من که به شخصه خودم نمیتونم از این خاک و این ادما دل بکنم  

والا من تو این شرایطی که گفتی هستم تقریبا پول به پام نمیریزه ولی اوضاعمون خوبه خداروشکر ولی خیلی تنهام فامیل که بی بخار کاملا خواهر ندارم فقط یه داداش دارم انگلیس خیلی میگه بیا نمیدونم میترسم برم تنها تر بشم اینحا هم که یه انگیزه نمیده برا موندن 

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓 
مهاجرت ادمای اینجا متاسفانه دیگه مثل قدیم صفا و صمیمیت و مهربونی بینشون نیست. خشم رو تو چهره ادما م ...

چرا نشه گوشی رو بگیری؟به نظرم هرچی باشه نمیشه صمیمیت ایرانیا رو با چیزی مقایسه کرد