2777
2789
عنوان

قهریم باهم

753 بازدید | 51 پست

شب عیدی چند روزه قهریم با همسرم حتی یه دونه شکلات هم نخرید همه ارو دادم خواهرم برام گرفت فکر کرده نگیره من منتشرش میمونم سالی که نکوست از بهارش پیداست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره ماهرسال این موقع قهریم خوب کردی براپسرت گرفتی بچه داره و هیچی براخونه نگرفته

غذاهم درست میکنم این چند روزه نخورده الان رفت جوجه آورد منم قورمه سبزی خودمو خوردم

شماهم قهرید؟  برای پسرم سفره انداختم آخه یسالشه گناه داشت نخواستم به پای ما بسوزه

اخه بچه یکساله سفره مزخواد چکار .خوب با هم اشتی میکردین.چرا اینهمه قهر .اینجوری که خیلی اذیت میشید.البته مرده خیلی پدر سوخته ان برای خودشون سریع سرگرمی پیدا میکنن ازن خانم هان که سخت میگزره بهشون .پس نتیجه میگیریم که قهر نکنیم.همون اشتی باشیم بهتره.حتی با منت کشی