2777
2789
بستگی به خودت داره و علاقه ت فقط اگه میخوای بری زمینه ش رو آماده کن من خودم انسانی بودم علاقه هم داشتم ولی یه مقدارم تنبل بودم حس و حال تستاشو نداشتم😐، برا همین رفتم انسانی اصن

داداش بزرگم ریاضی بود خودم انسانی بودم، دبیرستان بعضی وقتا میومد همینجوری ساده بهم حسابان رو درس میداد واقعا خوشم میومد در حد ساده یا همون کتاب درسی بدونم از ریاضی، ولی حس و حال تست زدناشو نداشتم ولی داداشم که خیلی خوند تو رشته اش راضی هم بود از ریاضی

بستگی به خودت داره و علاقه ت فقط اگه میخوای بری زمینه ش رو آماده کن من خودم انسانی بودم علاقه هم داش ...

منم تقریبا علاقه دارم ریاصی و فیزیکمم  از ۱۷ تا ۲۰ هست 

اما خب تاریخ و فلسفه و منطق دوست ندارم  

موندم بین ریاضی و انسانی از لحاظ درسی هم میشه گفت خرخونم 

مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅          مرغ آمین همیشه بالای سرمه       

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم تقریبا علاقه دارم ریاصی و فیزیکمم  از ۱۷ تا ۲۰ هست  اما خب تاریخ و فلسفه و منطق دوست ...

ریاضی برو پس، هر کی هم میگه بازارش بده بهت بگم که آره ولی برا آدم بی تخصص با مدرک پایین بده، واسه کسی که کارش درسته مدرکش خوبه عرضه داره عالیه، تخصص داشته باشی کار خوب با درآمد خوب هست دست و بالتم برا استارت آپ و کارآفرینی و... خیلی باز تره

ریاضی برو پس، هر کی هم میگه بازارش بده بهت بگم که آره ولی برا آدم بی تخصص با مدرک پایین بده، واسه کس ...

اره خودمم خیلی متمایل شدم به ریاضی اما تنها ترسم دبیرستان که بمونم سر درسا

مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅          مرغ آمین همیشه بالای سرمه