2777
2789
عنوان

سرش داد زدم😔😔

721 بازدید | 25 پست

زنگ زدم حرف بزنیم اخه سرکاره نمیتونه سال تحویل پیشم باشه گفت با همکارا خرید کردن سفره میچینن بعد دفعه اول ک با این و اون حرف میزد حرفای الکی سلام فلانی بریم گیم نت دماغتو ب خاک بمالم و...  بعد من خب حس بدی بم میده ک پشت خطم با بقیه بحرفه قط کردم دوباره زنگ زد باز با دوستش صحبت میکرد راجب لباسایی ک دوستش خریده بود بعد دوبارع قط کردم باز زنگ زد گفتم با من میحرفی با بقیه نحرف لطفا ناراحت میشم گفت نمیشه بگم باهام حرف نزنید و این حرفا هی ب جای اینکه بفهمه کارش اشتباه بوده ی چی میگف منم صدام رفت بالا گفتم وقتی میفهمی چی ناراحتم میکنه چون قبلا اینطو شده میفهمه ناراحت میشم غلط میکنی انجامش میدی خیلی بد حرف زدم بی احترامی شد شب عیدی😔 هستید شات پیام بزارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رو اعصابت کنترل داشته باش خواهر،احترامت میره زیر سوال اینجوری ک 

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

حالتو میفهمم  منم تنهام    این چیزارو کمتر مردی درک میکنه عزیزم ب جا حرص خردن تو هم   یه دور همی دوستانه  تشکیل میدادی  والا بهتره   نمیشه کاریش کرد مردا همینجورین  ۹۹ درصد    الکی خودتو حرص دادی اصلا زنگ نمیزدی   سنگیتر بودی 

من این موقع ها یا با بحثشون شریک میشم یا میگم عشقم سرت شلوغه بعدا بهم زنگ بزن 

چرا انقد حساسین😑

یه عاشق که ۴ ساله وارد دنیای عاشقی شده🥰❤️تاریخ آشناییمون شب یلدا سال ۹۷🤗🍉✨ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...🫂
نمیتونی بری جاش موقع سال تحویل  منم هر سال میرم محل کار شوهرم حتی با دوتا بچه  که سال تح ...

اخی چ قشنگ

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

2790
2778
2791
2779
2792