2777
2789

جونم براتون بگه چون در طول روز معدم پر میشه شبا دیگه شام نمیخورم جون جا ندارم 

مـگه اینکه قندم بیوفته یا ضعف کنم

حالا از اونجایی که امشب شبه عیده

دلم میخواست امشب شام بخورم❤

صبح صبحانه نخوردم 

نهارم سه چهار قاشق خورشت هول هولکی خوردم(داشتم شیرینی میپختم)

یک ساعت پیشم ی قاشق غڋا خوری تخمهه😣

اها اینم بگم شیرینی ناخنک زدم که مزه هاشون دستم بیاد و اینا

و حالاااااا دیگهههه جا ندارم😕😐

من امشب دلم میخوادد بخورممممممم

چ وضعیههههه😑😲😖

هفف

پ.ن:یک سال ونیمه عمل کردم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند کیلو کم کردی عزیزم

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

یعنی واقعا همه اینارو خوردی دیگه تا شب جا نداری؟ چ فرقی داره شب عیدم چیزی بهوای بخوری تا شروع کنی سیر شدی

مثل اهی خسته؛درکالبدی انسانی! نمیدانم. چنین حسی داشته ایی یا نه؟ اینکه بخواهی هزاران سال بخوابی یا اصلا وجود نداشته باشی...                        fall=pv
خوبه ک کاش معده منم اینجور شه همش گشنمه و باید مواظب باشم چاق نشم

پودر پروتئین بخور اشتهارو کم میکنه

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

راسته میگن عوارض داره؟

نه همش شایعس اگه کسیم میمیره یا عوارض میبینه اولا دکترش دکتر خوبی نبوده دوما خودش از قبل مشکل داشته 

از وقتی عمل کردم بدنم ایقدر سالم شده که حد نداره

روی شکمت جای بخیه و برش هست؟

اوهوممم😬😬

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 39 دقیقه پیش
2791
2779
2792