2789
عنوان

❌حقوق 21درصدی ❌

131 بازدید | 11 پست

سلام 

یه سوال داشتم.. 

میگن حقوق کارگرا و مستمری بگیرا قراره 21درصد زیاد شه من پدرم فوت شده مادرم مستمری بگیر حقوق پدرمه ما خانواده 3نفره ایم 5700حقوق میگیریم حقوق ما با 21درصد چقدر میشه؟ 😊💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کلا با حق اولاد و .... ۸تومن میشه

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

کاش این پولو بدن ب همون مسئولین ک تایید کردن ببینم میتونن ۵ روز باهاش دووم بیارن    ،

خرج یه روز ماست 💔5700کلا3000تومنش پول قسطو وام و همه چی میشه 2میمونه نمیدونیم خورد و خوراک بخریم یا بمیریم😊

خرج یه روز ماست 💔5700کلا3000تومنش پول قسطو وام و همه چی میشه 2میمونه نمیدونیم خورد و خوراک بخریم یا ...

بخدا امروز از وقتی دیدم قلبم درد گرفته مستاجرم کلی وام داریم هیچ پشتیبانی نداشتیم از اول زندگی  خسته شدم بااین چندرغاز،بازم شغل ازاد بهتره هرچی گرون شه اینام گرون میکنن ما چی داریم ک گرونش کنیم

بخدا امروز از وقتی دیدم قلبم درد گرفته مستاجرم کلی وام داریم هیچ پشتیبانی نداشتیم از اول زندگی   ...

مام همینیم پدرم فوت شده مادرم مریضع یه برادر کوچیکتر از خودم تو همه چی موندیم کلی استعداد داشتم کلی هدف داشتم رفت زیر خاک😊💔