2777
2789
عنوان

یعنی واقعا مرد ها از زن ها بهترن؟

1745 بازدید | 77 پست

بچه ها دلم نمیخواد اینجوری فک کنم ولی گاهی با خودم میگم انگار واقعا مرد ها از زن ها بهترن و زن فقط میتونه بچه دار بشه همین 😔دلم نمیخواد اینجوری فک کنم ولی وقتی میبینم بهترین دانشمندا و مخترع ها مرد بودن کم کم شک میکنم به قابلیت های زن!نمیگم زن موجودی به درد نخوره ولی انگار قابلیت هاش درمقابل مرد کم تره و تنها کاری که مرد نمیتونه انجام بده زایمانه همین!بگیم زن اشپزیش بهتره خب نه ملاک اصلا جنسیت نیست و ما می‌بینیم بهترین آشپز ها تو دنیا مرد هستن !خیلی دلم گرفته😭😭

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون زن نبود اون مرد دانشمند هم نبود (به زن ها زیاد ظلم شده 

اوهوم

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈

وا اسی خوبی؟🐻

🌵🍭- شد شد ،، نشد میرم شیرکاکائو میخرم  :)!.🌸🌿خانومای نی نی سایت توجه توجه.. همینک شاهد صاحب چرت ترین تاپیکای‌ نی نی سایت هستید.. بهلهه  اون کسی نیست جز من😂 تازه هم انقد نگید مذهبیا افسردن، اههه مگه ما دختر چادریا دل نداریممم؟💔🐥    ایشششششششششش
وا اسی خوبی؟🐻

نه اصلا خیلی حالم گرفتس

2790
2778
2791
2779
2792