من که هر جمعه دارم ولی دیگه خیلییی عصبی بودم به مادرم گفتم بریزیم گفت بریزیم بعد من با کار کارگرم اوکی نیستم مادرمم وزنش بالاس دیگه همه رو خودم کردم تازه غذام باید درست میکردم بعد ما همسایه بالاییمون بچه کوچیک دارن کمک اونا رفتم صبحم یه سر رفتم خونه خالم و تمیز کردیم دیگه امشبم دایم و خالم میان باید تمیز باشمو دسر و اینا درست کنم البته سفره چیندس ولی غذا اینا نه هنوز آبم کمه😭😂
الان ک قراره حرف نزنید دلتنگی تمرکزتو بهم نمیریزه؟
گاهی یادش میوفتم ولی ما تو این یکو نیم سال سیر باهم بودیم ینی روز و شبمون. پشت خط یا ویدیو مال باهم زندگی مردیم اصلا وابستشم ولی با وجودش سختم بود رو درس تمرکرز کنم مثلا اون میخوابید منم میخواسم کنازش بخوابم یا نگاش کنم
شروع 1/5ی روز میام ناپیک میزنم ک دندون اوردم 💜اینجا هر روز گزارش کار میزارم تا ب هدفم برسم ول نمیکنم 🦷🦾
خوبه من خودم ازدواج نکردم وگرنه بدبخت میشدم اصلا ناراحت میشیم میبینم کسی خونش تمیز نیست باید حتما کمکش کنم من خانوادم دختر زود شوهر نمیدن به خواست خودمونه ولی چند نفر که تازه ازدواج کردن دلم براشون سوخت دو هفته اول رفتم کمکشون خیلی سخته دست تنهان بخدا بغضم میگیره چون من کلا پیش فعالمو نمیتونم بی کار بشینم مثلا من پارسال یه روز موند به عید هفت سین کاشی کاری شده درست کردم ولی مشکل اینه آبم نیست وگرنه کلی کار دیگه مونده دعا کنید اب بیاد😂😭