2777
2789
عنوان

بحرفیم یکم🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 44 پست
من اگه کسی بهم بگه بخاطر درست بهم پیام نده، بهم بر میخوره هرچند واسه خودم میگه ولی ناراحت میشم  ...

اره ولی من از اینام ک حواسم پرت ش دیگ نمیتونم بخونم😢

شروع 1/5ی روز میام ناپیک میزنم ک دندون اوردم   💜اینجا هر روز گزارش  کار میزارم   تا ب هدفم برسم ول نمیکنم 🦷🦾  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ولی من از اینام ک حواسم پرت ش دیگ نمیتونم بخونم😢

اها خوبه 

ولی من عکس توام 

اگه ازش خبری نداشته باشم اصلا نمیتونم روی درسم تمرکز کنم

بلند پرواز باش!🕊️آسمان‌به‌کسی‌تعلق‌ندارد🌱
وایی خونه تکونی بد دردیه😂💔

من که هر جمعه دارم ولی دیگه خیلییی عصبی بودم به مادرم گفتم بریزیم گفت بریزیم بعد من با کار کارگرم اوکی نیستم مادرمم وزنش بالاس دیگه همه رو خودم کردم تازه غذام باید درست میکردم بعد ما همسایه بالاییمون بچه کوچیک دارن کمک اونا رفتم صبحم یه سر رفتم خونه خالم و تمیز کردیم دیگه امشبم دایم  و خالم میان باید تمیز باشمو دسر و اینا درست کنم البته سفره چیندس ولی غذا اینا نه هنوز آبم کمه😭😂

اها خوبه  ولی من عکس توام  اگه ازش خبری نداشته باشم اصلا نمیتونم روی درسم تمرکز کنم

منم مث تو ام😂💔

تخت جمشید قشنگی هست در چشمان تو                            من تو را دارم دگر شیراز میخواهم چکار؟!
من که هر جمعه دارم ولی دیگه خیلییی عصبی بودم به مادرم گفتم بریزیم گفت بریزیم بعد من با کار کارگرم او ...

وایی ۷ودتو اینقد اذیت نکن دختر😐😂💔

تخت جمشید قشنگی هست در چشمان تو                            من تو را دارم دگر شیراز میخواهم چکار؟!
الان ک قراره حرف نزنید دلتنگی تمرکزتو بهم نمی‌ریزه؟

گاهی یادش میوفتم ولی ما تو این یکو نیم سال سیر باهم بودیم ینی روز و شبمون. پشت خط یا ویدیو مال باهم زندگی مردیم اصلا وابستشم ولی با وجودش سختم بود رو درس تمرکرز کنم مثلا اون میخوابید منم میخواسم کنازش بخوابم یا نگاش کنم 

شروع 1/5ی روز میام ناپیک میزنم ک دندون اوردم   💜اینجا هر روز گزارش  کار میزارم   تا ب هدفم برسم ول نمیکنم 🦷🦾  
وایی ۷ودتو اینقد اذیت نکن دختر😐😂💔

خوبه من خودم ازدواج نکردم وگرنه بدبخت میشدم اصلا ناراحت میشیم میبینم کسی خونش تمیز نیست باید حتما کمکش کنم من خانوادم دختر زود شوهر نمیدن به خواست خودمونه ولی چند نفر که تازه ازدواج کردن دلم براشون سوخت دو هفته اول رفتم کمکشون خیلی سخته دست تنهان بخدا بغضم می‌گیره چون من کلا پیش فعالمو نمیتونم بی کار بشینم مثلا من پارسال یه روز موند به عید هفت سین کاشی کاری شده درست کردم ولی مشکل اینه آبم نیست وگرنه کلی کار دیگه مونده دعا کنید اب بیاد😂😭

گاهی یادش میوفتم ولی ما تو این یکو نیم سال سیر باهم بودیم ینی روز و شبمون. پشت خط یا ویدیو مال باهم ...

اها ایشالا موفق باشی⁦❤️⁩

ولی خب مواظب رابطتون باش ک این دوری باعث نشه نسبت بهت سرد بشه

اها ایشالا موفق باشی⁦❤️⁩ ولی خب مواظب رابطتون باش ک این دوری باعث نشه نسبت بهت سرد بشه

باهاش موقع خدافطی ک حرف زدم گف دیوونه ایی نترس من  اگ میخواسم برم میرفتم 

خونواده ها در جریانن ولی منتطر قبولی من و جهاز من  هسیم😢

اها ایشالا موفق باشی⁦❤️⁩ ولی خب مواظب رابطتون باش ک این دوری باعث نشه نسبت بهت سرد بشه

دیگ ماهی ی بار میبینمش همون روزو میسازم بعد قبولی وقت هس 

ایشالا بهترینها برات رقم بخوره⁦⁦❤️⁩

مرسی. همچنین    مهربونم❤️