2777
2789
عنوان

خانومای متاهل بیاید سوال دارم😢

295 بازدید | 10 پست

سلام دوستان

من ۱ماهه که نامزد کردم با شوهرم ۱سال دوست بودم..بعد از اولشم خیلی شیک و پیک میرفتم پیشش خیلی حساس بودم..حالا که نامزد کردیم و هروز پیش همیم دیگه خیلی سخته همش از همه نظر اوکی باشم مثلا یه لحظه مدل موهام خراب میشه سریع درستش میکنم نبینه😂خودم واقعا دارم اذیت میشم رو هیکلم که شدیدا حساس شدم دارم فکرمیکنم بعده عروسی چیکار کنم که بتونم این حساس بودنو بزارم کنار چون ادم نمیتونه تااخر عمرش پیش شوهرش همه جاش برق بندازه که😂

میخوام ببینم کسی مثل من هس؟؟باید چیکنم که دیگه حساس نباشم؟ وبرام عادی بشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سعی کن راحت باشی کم کم ارایشتو هم کمتر کن و سعی کن فقط مرتب و اصلاح شده باشی 

میلیاردها انسان در جهان متولد شده اند؛ اما هیچ یک اثر انگشت مشابه نداشته‌اند. اثر انگشت تو، امضای خداوند است که اتفاقی به دنیا نیامده‌ای و دعوت شده‌ای تو منحصر به فردی مشابه یا بدل نداری تو اصل اصل هستی و تکرار نشدنی وقتی انتخاب شده بودن و منحصر به فرد بودنت را یادآوری کنی؛ دیگر خودت را با هیچکس مقایسه نمی‌کنی و احساس حقارت یا برتری که حاصل مقایسه کردن است از وجودت محو می‌شود.    #حسین الهی قمشه ای
عادی میشه عزییییزم ،چون نمیتونی تا آخر عمر شسته رفته باشی کنارش

بخدا همین میگه دارم میام دنبالت استرس میگیرم هول میشم یه نگاه به خودم میندازم که همه چی اوکی باشه😂

منم مثل تو بودم الان دو هفته هست حموم نرفتم موهامو شونه نزدم صورتم پر شده جوش یدونه شلوارو نمیتونم بپوشم شوهرم کمکم میکنع استفراغون اسهالو بیچاره پاک میکنه چون باردارم و واقعا مریضم نمیتونم

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم