2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طول عمل؟ 🤔 چرا یادمم نمیاد من اخه  بعد که آمپوله رو زد به کمرم،دراز کشیدم دستامو بستن به اون ...

خب همون معمولا میزارن بیحس بشی که درد نداشته باشی!!منم بعد تزریق گذاشته بودن تو ریکاوری دیدم کنار تختم هست 

اره درد کنترل میکنه اما سر ساعت استفاده کن حتما!!کم کم خوب میشی!!من تو راه رفتن خیلی سختم نبود اما ن ...

ای وای درکت میکنم 😢

مامان منم پیشم داشت با دوستم حرف میزد همش میخواست بخندونه مارو 

منم نمیتونستم خوب بخندم انگار بخیه هام میخواستن جر بخورن وقتی یکم میخندیدم ،دیگه سرفه جای خود دارد😟

🫡

خب همون معمولا میزارن بیحس بشی که درد نداشته باشی!!منم بعد تزریق گذاشته بودن تو ریکاوری دیدم کنار تخ ...

شاید به همه وصل نمیکننا🤔 

من تو ریکاوری میلرزیدممممم وحشتناااک 

اون دوتا پرستارای .... هم اون کنار داشتن باهم میگفتن میخندیدن اصلا انگار نه انگار اونجا کس دیگه ام هس داره میمیره😟

🫡

شاید به همه وصل نمیکننا🤔  من تو ریکاوری میلرزیدممممم وحشتناااک  اون دوتا پرستارای .... ...

وای منم خیلی لرزیدم دندونام میخورد بهم!!پرستار امپول زد تو سرم اروم شدم !!احساس میکردم از لرزش زیاد از تخت میفتم پایین

منم تجربه مثل شما رو داشتم ولی،زایمان دومم عالی بود😊

واقعا؟؟

زایمان بعدی به این سختی نیست یعنی؟😢

تحریک نکن منو😂😂 

میدونم شوهرم باز بچه دوست داره خودم مقاومت میکنم به این دلایلی که یکمشو اینجا گفتم 😁

🫡

وای منم خیلی لرزیدم دندونام میخورد بهم!!پرستار امپول زد تو سرم اروم شدم !!احساس میکردم از لرزش زیاد ...

برا من هیچ کوفتی نزد😏 

بعده ریکاوری که بردنم تو اتاق ،مامانم دید لبام اینا کبود شده ،خودشم قبلا پرستار بود فهمید چی به چیه 

چنان جیغی کشید کل پرستارا ریختن تو اتاق😂😂😂

گفت این داره میمیره چرا رفتین اونجا خوشگذرونی میکنین اصلا به مریض توجه نمیکنین ؟ 

شمام تختت کلا خون شده بود؟ 

شوهرم ویه پرستار دیدن وحشتناک ترسیدن گفتن چرا تو همه جات خونه اینجوری

🫡

برا من هیچ کوفتی نزد😏  بعده ریکاوری که بردنم تو اتاق ،مامانم دید لبام اینا کبود شده ،خودشم قب ...

نه من بعدش خونریزی زیاد نبود اما خب خود عمل خون زیادی میبره تا مدتی بعدش همش ضعف و ..... داشتم صورتم خیلی زشت و بیریخت شده بود زیر چشامم اصلا تو اینه😔😔😔😔😔

واقعا؟؟ زایمان بعدی به این سختی نیست یعنی؟😢 تحریک نکن منو😂😂  میدونم شوهرم باز بچه دوست دا ...

😅😅😅😅،من اینقدر از زایمان دوباره میترسیدما با اینکه خودم خواستم دوباره باردار شدم ولی هرشب از ترسش گریه میکردم😰ولی ا دکتر برای سرکننده زد گفت تا ۲۴ ساعت درد نداری واقعاااا درد نداشتم،من سر زایمان اول از تخت جا به جام کردن فریاد میزدم ولی،سر دومی خودم جا به جا شدم😅بعد هم مرخص شدم با شیاف درد خوب میشد،موقع راه رفتن برای اولین بار هم فقط بخیه هام‌میسوخت.دکتر میگفت حالا سر سومی راحت ترم‌میشه😅

نه من بعدش خونریزی زیاد نبود اما خب خود عمل خون زیادی میبره تا مدتی بعدش همش ضعف و ..... داشتم صورتم ...

گفته بودن تا ۸ساعت یا ۱۲ساعت بعد عمل نباید چیزی بخوری 

منم وحشتناک تشنه ام بود ..

مامانم دستمال کاغذی خیس میکرد میکشید رو لبام وای خیلی سخت بود 😢 

منم شکمم خیلی شدید کبود وشل شده بود ،عین ژله اینور اونور میشد😂

🫡

😅😅😅😅،من اینقدر از زایمان دوباره میترسیدما با اینکه خودم خواستم دوباره باردار شدم ولی هرشب از ترس ...

خداروشکر راحت بود عمل دومت .

واقعا آدم عذاب میکشه ،اگه مثل عمل من باشه عملش😢

سر دومی از کجا عمل میکنن؟ 

شرمنده رک میپرسما 

همون جاهای بخیه که داریم بالاترش،یا دقیقا از همونجا؟

🫡