2777
2789

آدم ها باهم متفاوت هستن،حتی من تو هر دو زایمانم تجربه های مختلف داشتم،سر دخترم به شدت درد داشتم😰ولی برای زایمان پسرم خواستم‌پمپ درد استفاده کنم ولی دکتر بیهوشی برام آمپول تزریق کرد گفت تا ۲۴ ساعت درد نداری و زایمانم فوق العاده بود،اصلا درد نداشتم و وقتی راه رفتم فقط سوزش داشتم ولی سر دخترم از درد فقط گریه میکردم،سند هم نه درد نداره نهایتش یکم سوزش داره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آدم ها باهم متفاوت هستن،حتی من تو هر دو زایمانم تجربه های مختلف داشتم،سر دخترم به شدت درد داشتم😰ولی ...

منم تحمل درذم خیلی کمه.برام دعا کن‌.فهمیدم باردارم و تصور زایمان داره دیوونم میکنه

من زایمان زودرس شدم اورژانسی سزارین چون بریچ هم بود بچم بیحسی کردن و به دنیا اومد موقع سند گذاشتن نف ...

من پمپ دردم داشتم راستی 

بعدشم من واقعا جای درد زایمان اونقدری نداشتم تقریبا

فقط لبخند بزن 🫶🏻
خیلی درد بعدش زیاده مخصوصا اولین بار که میخای از تخت بلند شی من با اینکه یه لیوان چای نبات خوردم تا ...

سیاااف تا حدودی دردو کم میکنه؟!پس چجوری تخملش کردین😭

سزاربن؟چجوری بود دردش؟سوزش؟چجوری دووم اوردی

اره سزارین 

وحشتناک بود برام ،داشتم میمردم اکسیژن وصل کردن ،کبود شده بودم 

یعنی متنفرم از بارداری 

هروقت صحبت از بچه دوم اوردن میشه اعصابم بهم میریزه دیوونه میشم .

ولی خوب بدن همه که عین هم نیس ،ممکنه یکی دردش زیاد باشه مثل من ممکنه یکی دیگه اصلا زیاد اذیت نشه مثل خواهرشوهرم.

🫡

درد عمل چجوریه ینی؟!جای بخیع درد میکنه یا دل؟

من  2 روز بعد عمل بلند شدم همه کارام کردم   بخیه ام بیشتر خارش داشت یکم  اگه مرتب شیاف استفاده کنی درد نمی فهمی 

قبلا عضو بودم رمز عبورم یادم رفت  
منم تحمل درذم خیلی کمه.برام دعا کن‌.فهمیدم باردارم و تصور زایمان داره دیوونم میکنه

عزززیزم انشالله یه زایمان خوب و عالی داشته باشی،منم تو درد خیلی کم طاقتم ولی واقعا نترس و با حرف های بقیه ترس به دلت راه نده .من و خواهرم هر دو یه دکتر یه بیمارستان رفتیم ولی خواهرم بعد از زایمان صاف صاف راه میرفت و من یک هفته دولا بودم😅برای همین میگم ادم ها متفاوتن،ولی از دکتر بخواید براتون بی حسی بزنه واقعا دردش رو از بین میبره

عزیزم طول عمل و.... میزارن وبعدش دیگه خودت باید بری

طول عمل؟ 🤔

چرا یادمم نمیاد من اخه 

بعد که آمپوله رو زد به کمرم،دراز کشیدم دستامو بستن به اون جاهای مخصوص تخت 

بعد دکترم شروع کرد به عمل...چیزی یادم نمیاد ازسوند گذاشتن واینا

🫡

سیاااف تا حدودی دردو کم میکنه؟!پس چجوری تخملش کردین😭

اره درد کنترل میکنه اما سر ساعت استفاده کن حتما!!کم کم خوب میشی!!من تو راه رفتن خیلی سختم نبود اما نشستن و بلند شدن وای😔!!شب اول که اومدم خونه یه کنجد از رو کلوچه که میخوردم پرید گلوم وای مردم فقط سرفه خیلی بده