2777
2789
عنوان

خجالتیا

147 بازدید | 13 پست

کیا مثل من خجالتین،تامیام حرف بزنم سرخ میشم یااحوال پرسی میکنم همش میگم مگه چی کم داری از بقیه،میترسم حرفی بزنم ضایعم کنن،بهم تیکه میندازن چجوری جواب بدم ،میخندم ازم سوءاستفاده میکنن حرفای ناجورمیزنن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بشنوی که خیط میشی جلومردم

خجالتت میریزه .باید خیلی خیلی نه بشنوی تا خجالتی نباشی .ی اسکناس پنجاهی ببر مغازه ها بگو برام خرد خرد در حد هزار تومنی کن 

من میخوام نه بشنوی

بعد اینکه از مغازه اومدی بیرون هم به خودت افتخار کن .خودتو سرزنش نکنی که هیچ فایده نداره.

اعتماد به نفس داشته باش هیجکس جرات نمیکنه حرفی بزنه

فک میکنم کمبوداعتمادبه نفسم ازبچگیه که مامانم همش سرزنشم میکرد چرااین حرفوزدی، چرا اونکاروکردی،بعدبابامم تو جمع مسخرم میکردنگام میکردن الان اینجوریم

فک میکنم کمبوداعتمادبه نفسم ازبچگیه که مامانم همش سرزنشم میکرد چرااین حرفوزدی، چرا اونکاروکردی،بعدبا ...

متاسفانه مشکل توی تنها نیست ملیون ها پدر و مادر باعث چنین تنش روحی به فرزند هاشون میشن... 

سعی کن رو خودت کار کنی توی اجتماع زیاد تر باشی رد استقلالت کار کنی و کتاب زیاد بخونی 

خوابم میااااد خوابم میاد خوابم میاااااااد😐