2777
2789

😐

دانشجو معلم دخترعمم دریافتیش ۵و۸۰۰ چون خوابگاهی نیست

چرا الکی میگن بضیا

حالا شماروکارندارم ممکنه هم منظورتون فقط این ماه باشه ک خب اره بقیشو میریزن بعدا

ولی ی تاپیک دگ چن دقه پیش میگف ما دوتومن میگیریم

چتونه وجدانا مگه مردم اسکلن یا ندید بدیدن

دگ توهرخونواده چندنفرفرهنگیان میخونن خب

کاربری دست دونفره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😐 دانشجو معلم دخترعمم دریافتیش ۵و۸۰۰ چون خوابگاهی نیست چرا الکی میگن بضیا حالا شماروکارندارم ولی ...

دختر عمه شما کسورات دانشگاه و خوابگاه رو نداره موقع فارغ‌التحصیل شدن از حلقش میکشن بیرون.

حقوق دانشجومعلم غیرخوابگاهی از چهارتومن بیشتر نیست معمولا

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵

[QUOTE=280773648]😐 دانشجو معلم دخترعمم دریافتیش ۵و۸۰۰ چون خوابگاهی نیست چرا الکی میگن بضیا حالا شماروکارندارم ولی ...[/QUOTE 

۵۸۰۰نیس خالص دریافتی ۴۲۰۰ه مگه مریضیم بیایم دروغ بگیم 😐

بعدشم طبیعیه امسال خیلی دانشجو معلم گرفتن من که۱۴۰۰م البته

😐 دانشجو معلم دخترعمم دریافتیش ۵و۸۰۰ چون خوابگاهی نیست چرا الکی میگن بضیا حالا شماروکارندارم ولی ...

راست میگن.

احتمالا کسوراتشون زیاده.

برا من ۵۶۰۰ ریختن.

همون حقوق ماه های قبل.

رتبه بندی اعمال نشده. برا همین همه ناراضین

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
از حلق خوبه مال من از دماغغغغ کشیدن بیرون تا ندی هم فارغ تحصیلت نمیکنن

یکی از دوستام که بدهیش زیاد بودن سایت گلستان رو براش بستن تا پول نداد اجازه انتخاب واحد ندادن بهش.

مردم از بیرون فکر میکنن چه خبره تو آموزش و پرورش. همه تا زانو تو باتلاقن در واقعیت

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵

یکی از دوستام که بدهیش زیاد بودن سایت گلستان رو براش بستن تا پول نداد اجازه انتخاب واحد ندادن بهش. ...

وا ینی چی چ مسخره شاید اون لحظه یکی نداشته باشه من از اول تا اخر چهارسال هزار تومنم ندادم همشو ی جا دادم،اره خدایی همه فک میکنن چ خبرهههه

یکی از دوستام که بدهیش زیاد بودن سایت گلستان رو براش بستن تا پول نداد اجازه انتخاب واحد ندادن بهش. ...

به عنوان دانشجو ماهی۴۲۰۰بد نیس ولی مردم فک میکنن وضعمون خیلی خوبه اینش بده واقعا 

https://www.karzar.net/69394

در خواست استیضاح وزیر آپ 

جمله ای زیبا از جرج برنارد شاو که کنایه ایه به صحبت و دعوا کردن با انسان هایی که اونقدر پست هستند که نباید باهاشون بحث یا جدل کرد: هیچ وقت با یک خوک کشتی نگیر، چرا که تو لجن مال میشوی و او لذت می برد!