2777
2789
عنوان

کنکوری

95 بازدید | 12 پست

بچه ها من از عید دارم شروع میکنم به نظرتون نتیجه میگیرم؟ رشته ریاضی ام. عاقا لطفا اونایی ک رشته ریاضی هستن و اشنایی دارن با دروس این رشته نظر بدن. نمیدونم چرا اصلا دلم به درس خوندن نمیره همش نامیدم با اینکه یه دانشگاهی رو خیلی دوست دارم🥺💔😢🥺

تو رو سننه قوبونت بشم🥺❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از فردا می‌خوام شروع کنم تجربیم 

ببین نهایت تلاشمون رو میکنیم 

هرچی شد شد 

به نتیجه فکر نکن 

فقط صد خودت رو بزار

آخَر بِدَمَد صُبحِ ٱمید از شَبِ مَن...🕊️  تو بدویی من بشینم، بازم نمی‌رسی چون ذاتت خرابه.💙🌌                   
بستگی به دانشگاه و رشته ای که میخواهی قبول بشی داره  مثلا کامپیوتر شریف واقعا غیر ممکنه  ...

دانشگاه شهید رجایی تهران. رشته کامپیوتر یا معماری 

تو رو سننه قوبونت بشم🥺❤️

بچه های تجربی هم از عید شروع میکنن تا تیر نتیجه میگیرن 

تو چرا نگیری 

البته میگم نتیجه میگیرن مثلا پزشکی ازاد یا شهر های درجه ۲ یا ۳ 

تو هم اگه دانشگاه های تاپ میخواهی باید به رشته توجه کنی بعضی رشته هاشون راحته بعضی رشته هاشون فقط مال ۲ رقمی هاس

شانس قبولی تو رشته ریاضی از بقیه رشته ها بالاتره

نمیدونم خیلیا الان از دوازدهمی های سال پیش مدرسمون پشت کنکور موندن فقط 5نفر از 21نفر رفتن دانشگاه باز همون 5نفر 1کدومشون میخاد دوباره کنکور بده انگار تو فرض کن4نفر از 21نفر رفتن دانشگاه و راضی ان. 

تو رو سننه قوبونت بشم🥺❤️
نمیدونم خیلیا الان از دوازدهمی های سال پیش مدرسمون پشت کنکور موندن فقط 5نفر از 21نفر رفتن دانشگاه با ...

خب هرکسی بستگی داره دیگ 

یکی بعد سه سال پشت کنکور موندنم راضیه

خب هرکسی بستگی داره دیگ  یکی بعد سه سال پشت کنکور موندنم راضیه

دیگ منظورم اینه رتبه هاشون بد شده بود 4نفر داشتیم ک رتبع هاشون این شده بود. یکی 700یکی 2000خورده ای یکی 1000خورده ای یکی 3000خورده ای. اون یکی دیگ رتبش داغون شده بود ولی رفت دانشگاه بدرد نخور یه رشته تقریبا خوب گفت دوباره کنکور میده. 16نفر از دوازدهم سال پیش داریم این خیلی بده. کلا 1نفر رفت فرهنیگان اون هم ابتدایی از همین 4نفر اوضاع بشدت شت وار. حالا خدا کنه هر کی هرچی میخاد بهش برسه من از رشته خودم آشنایی دارم و سطح سوالارو در کنکور میدونم چجوریه از رشته های دیگ اطلاعی ندارم چون دروسشون رو نخوندم.

تو رو سننه قوبونت بشم🥺❤️