2777
2789
عنوان

میاین یه لحظه😢😢

24 بازدید | 23 پست
سلام خانوما یه ساعت پیش که خواب بودم خواب بابابزرگمودیدم که سه ماه پیش فوت شدن رحلت پیامبرفوت شدن که به نظرم فرداش شهادت امام رضابودواون روزدفن شدن خیلی دلم براش تنگ شده توخوابم مثل همیشه بایه صدای قشنگی داشت قران مبخوند خانوماهرکی تاپیک منودیداگه میتونه بادل پاکش براش یه فاتحه بخونه خیلی مردعزیزی بودبابابزرگم مظلوم بود😩😩😩اگه خوندین لایک کنین بفهمم چن نفربودین یااصلادیدین این پستویانه ممنونم خانومادلم آروم میشه باهاتون حرف میزنم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خانوماممنونم خیلی ممنونم دلموشادکردین ان شاالله خداهمه ی رفتگان شمارم بیامرزه که توکارخیرهمیشه پیش قدم میشین دلم آروم شد ممنونتونم
منم خوندم....روحشون شاد
همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍
صدف,مامان باران فاطی,شب تاب,مرسا۱,سما,حوریاوهمه اونایی که لایک کردین واسه همه رفتگانتون سه تاصلوات میفرستم نمیدونم خداقبول میکنه ازمن ناشکریانه اماازته قلبم این کارومیکنم ممنونم که واسه تنهاییام وغصه هامم میتونم روتون حساب کنم
خدا رحمتشون کنه.منم فاتحه خوندم براشون منم ٢ساعت پیش عشقمو از دست دادم تنهام گذاشت برای همیشه و از پیشم رفت.از ایران رفت.انقد این چند روز گریه کردم انگار که عزیزم مرده.خیلی دل شکسته ام.
امضا ندارم،انگشت ميزنم