2777
2789
عنوان

سما لطفا بیا

173 بازدید | 149 پست
تو تاپیکم پرسیدی من هم جوابتو دادم...شما خجالت نمیکشی میای پشت سر من میگی که مردم...واقعا براتون متاسفم...اولش که تاپیکتو دیدم خواستم بهت خیلی حرف بزنم ولی منصرف شدم چون ارزشش رو نداری...از کجا معلومه که خودت مرد نباشی؟؟؟آخه دیدت مثل مرداست...مشکوک به همه چی
خدایا شکرت که سالگرد ازدواجم مادر شدنو بهم هدیه دادی  
مریم جان عصبانی نشو منم مثل شما از این حرف که میگن فلانی مرده خیلی حرص میخورم اما حتما دوستان تجربه بدی داشتن که انقد اینو تکرار میکنن. ایشاللا منظور سما خانم هم شما نبودی. خودتو ناراحت نکن عزیزم.
حیف بود مردن بی‌عاشقی/ تا نفسی داری و نفسی بکوش ❤سعدی❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه زود قضاوت میکتی عزیزم و محکم و در مورد اینکه دیدم مثل مردهاست حق با شماست چون من وسط این جامعه و یه مشت نامرد دارم کار میکنم اومدم آگاهتون کنم نوشتم خواهرانه عزیزم
از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست...
ای بابا حالا محیط مجازیه کسی کسی رو هم نمیشناسه مثلا اگه بیان از مشکلاتشون بگن و کمک بخوان و راهنمایی بگیرن مگه چه اتفاقی می افته!
ساکت که میشینی میذارن پای جواب نداشتنت عمرا اگه بفهمن که داری جون میکنی تا حرمت ها رو نگه داری
بچه هایی که تو سایت بودن و با من آشنایی دارن میدونن که من خانمم،،،صد بار تاپیک کیت تخمک گذاری زدم آخه کدوم مرد احمقی میدونه کیت تخمک گذاری چیه و هر روز میره دستشویی عکس کیت میذاره....ازت خواهش میکنم دیگه هیچوقت هیچوقت به تاپیکام نیا اگه هزاز تا بهم فحش میدادی خیلی بهتر بود تا بهم گفتی یه مردم...
سما مریم جان اشتی کنین به نظرم یه سو تفاهم پیش اومده وگرنه منظور سما شاید یه چیز دیگه باشه درکل فضای مجازی خیلی سو تدبیر پیش میاد

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

من با حضور مرد مشکلی ندارم ولی به اسم مرد بیاد و تو بحث مربوط ولی لحن یه مرد و حتی نوشتنشو من میشناسم و تو اینجور تاپیکها چندین مورد دیدم واسه همین گفتم که بگم خواهرانه تا باعث لذت اون ادمهای کثیف نشین ناخواسته
از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست...
خب عزیز من تو داری میگی که تاپیک من استارترش یه مرد بود،،،دوس دارم خودمو بکشم اینقد که عصبانی ام خدااااا
چه اشکال داره اون مشکلاتی رو که داریم و خیلی از جاها میگن عیبه زشته نگو یا خودمون از مطرح کردنش پیش اشنا خجالت میکشیم اینجا بگیم و کمک بخوایم
ساکت که میشینی میذارن پای جواب نداشتنت عمرا اگه بفهمن که داری جون میکنی تا حرمت ها رو نگه داری