2777
2789
عنوان

خانواده همسر

204 بازدید | 20 پست

حالم خوب نیست امروز تو گوشی همسرم با خواهر دریده اش پشت سر من حرف زدن و مسخره کردن...با همه چی و اعتیاد این مرد ساختم و بچه شو بهترین نحو بزرگ کردم همیشه همه جا هواشو داشتم ...خیلی ناراحتم اینا کلا خانواده ای هستن همه رو مسخره میکنن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

راجع به چی صحبت کردن😐

من شهرستانم اونا تهران ...چندین بار شوهرم تنها رفته اونجا، همیشه کارشون اینه مسخره میکنن و تحقیر که من خیلی ناراحت میشم بعد اونا عین خیالشون نیست،،،بعد شوهرم گفته عروسا ما عقل ندارن

من شهرستانم اونا تهران ...چندین بار شوهرم تنها رفته اونجا، همیشه کارشون اینه مسخره میکنن و تحقیر که ...

بنظرم ب همسرت بگو اگر نگی ازش کینه میگیری

ولی چقدر زشت حالا اون خاهرشوهره ولی همسرت دیگه چرا

چیو مسخره میکنن؟ انقدرررربدم میاد از این آدما ولی اینو یادت باشه آدمای سطح پایین مردم رو مسخره میکنن

من از همه لحاظ تحصیلات و نجابت و خانواده و تیپ و قیافه از اونا بالاترم...تازه از شهر خودم که استان بزرگتری بود بخاطر همسرم دارم تو یه شهر کوچک و بی فرهنگ زندگی میکنم

بنظرم ب همسرت بگو اگر نگی ازش کینه میگیری ولی چقدر زشت حالا اون خاهرشوهره ولی همسرت دیگه چرا

عزیزم من خودم هم نخواستم برم پیش خانواده عفریته اون...اینقد اذیت و دخالت می‌کنن که رابطه کم کردم وگرنه بعد دیدار اونا همیشه دعوا و بحث داریم ...خیلییی بچه ننه است...مادرش خیلییی بدجنسه و اینا همه جوره هواش دارن