عزیزم این یه حسه درونیه که هر مادری دوست داره بدونه تو دلیش چیه نه طرفا جهت این که به یه جنسیت علاقه داره فقط بخاطره کنجکاوی وگرنه هر جنسیت افریده ی خداست و عزیز دل پدر مادرش
عزیزم این یه حسه درونیه که هر مادری دوست داره بدونه تو دلیش چیه نه طرفا جهت این که به یه جنسیت علاقه ...
نه عزیزم من خودم دختر سومم مادرم واسه پسرر منو آورده و هزاران مورد اطرافم
خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.
منم کادر درمانم و مادر ، تنها چیزی که آرزو داشتم این بود که بچه ام سالم باشه ،همسرم دوست داشت بچه اولمون دختر بشه ولی اونم الویت اولش سلامتی بود ،به خاطر وجود پسرم خدارو همواره شکر میکنم
نه عزیزم من خودم دختر سومم مادرم واسه پسرر منو آورده و هزاران مورد اطرافم
خب نمیگم همچین ادمایی وجود ندارن ولی هرکی تاپیک جنسیت میزنه به خاطره این نیست که به یه جنسیت خاص علاقه داره شاید کنکاوی بدونه جنسیتش چیه کا راحت تر بتونه باهاش ارتباط برقرار کنه
آره ،به خصوص اینکه پرستار مراقبت های ویژه هستم کاملا درک میکنم،پارسال که باردار بودم همه اش میترسیدم بچه منم بیماری خاصی مثل نارسایی قلبی،کلیوی،cp،و... داشته باشه چون با چشمم رنج خود بچه وعذابی که پدر ومادرشون میکشن رو میبینم