2821
2789
عنوان

کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 22 پست
بچه ها از حرف مردم میترسم چون من همیشه باهاش بودم و دستام تو دستش بود کل استوریام خودش بود ولی بابام ...

آفرین به پدرت وقتی خانوادت پشتت هستن خداروشکر کن 

دو روز دیگه تو شناسنامه ات مهر طلاق بخوره این مردمی که ازشون میترسی بیشتر پشت حرف میزنن و اذیتت میکنن خلاف شرع که نکردی نامزد بودین جدا شدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفرین به پدرت وقتی خانوادت پشتت هستن خداروشکر کن  دو روز دیگه تو شناسنامه ات مهر طلاق بخوره ای ...

پدرم از همون اول راضی نبود و بخاطر من چیزی نگفت! 

تفکرش اینه دختری هست روزانه با هزاران پسر دوست میشه و قیدشو میزنع توهم فکر کن مدتی با یکی بودی و بزارش کنار اصلا هم به فکر حرفهای مردم نباش 

از حرف مردم میترسم:)

گوربابای حرف مردم 

ک.ون لق مردم 

فردا ما بدبختی میکشیم دلمون خون میشه مردم دلشون برامون میسوزه؟ بزار اینقدر حرف بزنن تا بمیرن تا پاره پاره شن 

کاری کن که ۵۰ سالت شد بگی الهی شکر اون موقع خودمو نجات دادم زندگی خوب ساختم 

نه اینکه تو سن ۳۰ سالگی بگی خدایا منو بکش از این زندگی راحتم کن 

وقتی از الان هنوز هیچی نشده بده فرداخودش میگه مگه کور بودی بله نمیگفتی

دعوا تو همه زندگیا هست.آدم عصبانی میشه ی چی میگه.فکر کن ببین حرفاش خ بده یا ن.فوش میده؟ خسیسه؟ دو رو

کلی خصلت بد هست ببین اگ اونا رو نداره و فقط تو دعوا عصبانی میشه ی چیزی میگ و زود پشیمون میشه این واسه همه هست

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

مثلا یه بار پیش خانوادش گفته بود اگر به حرفم گوش نده اصلا نمیخوامش بد گفت اشتباه کردم اعصابم خورد بو ...

از الان وا نده نقطه ضعف نشون نده . 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .