2777
2789
عنوان

هفت سینم .خشنگه؟😍

1499 بازدید | 55 پست

بیاین نظر بدین لطفا.شمام عکس هفت سیناتون رو بزارید🤗

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

👀

بزودی برای این کاربر یه معجزه بزرگ رخ میده✌️😉                                                                                                    کاش منم یه بیشعورهِ بی احساس بودم که رفتار هیچکس برام مهم نیست؛ولی متاسفانه یه زود رنجهِ حساسِ عصبی ام.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من اومدم درست‌کنم زدن تو ذوقم، ذوقمو کور کردن 

سگ شدم گذاشتم کنار هرکاری خودشون میخوان انجام بدن

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

کو

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
من اومدم درست‌کنم زدن تو ذوقم، ذوقمو کور کردن  سگ شدم گذاشتم کنار هرکاری خودشون میخوان انجام ب ...

بعد اینک تمومشد برو خرابش کن از نو خودت بچین😂😂😂😂

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

توروخدا یه دقیقه بیاید تاپیکم دعاتون میکنم چیزی ازتون کم نمیشه 🙁🥺🥺🎈

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️