بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
محکومیم به امید مجبوریم به آرزو :) اگه میبینی جوابتو نمیدم فک نکن حق با توعه نه جانم!فقط سیم کارت دیگه ای ندارم #سومین_کاربری_badgirl_سابق عاشقِ قلبِ مشکی🖤
من که کلا نمیتونم ضعف میکنم مامانم و بابامم که نمیگرن
خب عزیزم همه روضه بگیرن ضعف میکنن ..ماها میگیرم ک پانمیشیم بندری برقصیم...البته اعتقاد هرکس برای خودشه درست ولی دلیل موجهی نبود باید میگفتی خانوادگیاعتقاد نداریم
زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
خب عزیزم همه روضه بگیرن ضعف میکنن ..ماها میگیرم ک پانمیشیم بندری برقصیم...البته اعتقاد هرکس برای خود ...
خب اعتقاد نداریم حالا خوب شد
شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎 من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا ) فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
اگه خدا قبول کنه و عمری باشع حتمااا میگیرم خیلیی دلم هواشو کرده