2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم حرفمو به ادما بزنم؟

520 بازدید | 12 پست

بچه ها من ی مشکل بزرگی ک دارم اینه ک اصلا نمیتونم حرفامو به ادما بگم حالا هر حرفی و هر ادمی حتی اگر اون فرد مامانم باشه. الان چندماهه میخوام ب مامانم بگم بزاره پشت کنکور بمونم ی سال دیگ بخونم چون میدونم امسال قبول نمیشم ولی نمیتونم بگم😐

یا مثلا میرم جایی یکی داره از وسیله من استفاده میکنه نمیتونم بگم این مال منه پسش بده با اینکه اگر بحثش پیش بیاد یا دعوا راه بیوفته خیلییی خوب میتونم از خودم دفاع کنم و دعوارو ادامه بدم و کم نیارم ولی برای شروع اصلا نمیتونم حرفی بزنم خودم یا از حقم دفاع کنم یا اصلا اون چیزی ک منظورم هست رو بگم. خواهرم خیلییی راحت تو خونه از خودش و کارایی ک میخواد بکنه با اعتماد ب نفس حرف میزنه هرچند ارزوهاش ی جورایی دست نیافتنیه ولی من اصلا نمیتونم. واقعا دلیلش چیه؟ 

بنظرتون از اعتماد ب نفس پایین میاد؟  خودم ک اینجوری حس میکنم و اگر اعتماد ب نفسم بره بالا یا ب ی موفقیتی برسم درست میشه؟ 

چون بلد نیستی بگی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی کن نمازت رو بخون و با خدا ی مهربون حرف بزن 

با ادب و متواضع 

درد دلت رو با خدا بگو ذلیلانه و خاضعانه 

اونوقت از خدا بخواه که باوقار صحبت کردن رو یادت بده 

حتما یاد میگیری 

اگه برای رضای خدا  بخوای حرف بزنی 

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .
بلدم بگم چون اگر دعوا پیش بیاد یا طرف اول بیاد ی چیزی بهم بگه خوب بلدم جواب بدم. بلد نیستم شروع کنند ...

اعتما بنفست کمه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
سعی کن نمازت رو بخون و با خدا ی مهربون حرف بزن  با ادب و متواضع  درد دلت رو با خدا بگو ذ ...

چشم حتما ولی متاسفانه اعتماد ب نفسم فکر کنم کمه

تو همه ی جمع ها سکوت میکنم و تا کسی باهام حرف نزنه نمیتونم باهاش حرف بزنم حس میکنم چیزی برای گفتن ندارم

برام دعا کن تو زندگیم ب چیزی برسم ک باعث اعتماد ب نفسم بشه خیلی ممنونم❤

چشم حتما ولی متاسفانه اعتماد ب نفسم فکر کنم کمه تو همه ی جمع ها سکوت میکنم و تا کسی باهام حرف نزنه ...

سعی کن مطالعه کنی 

کتابهای خوب 

با دوستان مؤدب و مؤمن و دانا همنشین باشی 

که چیزای خوبی ازشون یاد بگیری 

مطالعه اصلی هم اینه که نگاه کنی 

ببینی کی چکار کرد موفق شد و یا چکار کرد شکست خورد 

ما نباید اول گوش کنیم به دیگران 

یاد بگیریم و عمل کنیم 

سپس از دانش مون و تجربه خود  برا دیگران بگیم 

مولا علی علیه السلام فرمود 

بشنو بفهم باور کن بعد بکار ببند 

تا رستگار شوی

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .
بعضی وقتا انگار دهنمو قفل زدن کیپ کیپه باز نمیشه😐بیشتر وقتی شوهرم کنارمه اون نباشه خیلی بهترم

منکه ازدواج نکردم چون هیجده سالمه الان ولی دقیقا این حس رو وقتی مامانم پیشمه دارم یا وقتی میخوام حرفیو با اون بزنم. نمیدونم چجوریه ک ما کلا با غریبه ها راحت تریم🤦🏻‍♀️