2777
2789
عنوان

اسنترا ۵۰ بیایین

993 بازدید | 31 پست

حالم بده همیشه یه حس غمی تو دلمه ۲۰ روز خوردم باز نخوردم الان میگم باز شروع کنم 

یه دکتر عمومی داده بود بهم

خانم هستم ....هرچی زدم نشد نتونستم وارد سایت بشم اینو زدم یهو اومد😂😐

خب بخور

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

عمومی داده مهم نیست ،دکتر روانپزشک هم میده مهم نیست .نخوری بهتره منم باید تا آخر عمرم بخورم چون پانیک هستم و حس خفگی بدتر شده ولی مقاومت میکنم و نمی‌خورم واقعا میگم من خودم بیمارم ولی میگم هیچکدوم اثری ندارند خودت بهترین درمانی غم تو باید بریزی بیرون پس بزار بیرون و‌ حس خوب به خودت بده گلم .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عمومی داده مهم نیست ،دکتر روانپزشک هم میده مهم نیست .نخوری بهتره منم باید تا آخر عمرم بخورم چون پانی ...

یع اتفاقی افتاد برام الان همش همونا مرور میشه تو ذهنم حالم خیلی خرابه هر چی میخوام فکرنکنم بهش نمیشع😔

یع اتفاقی افتاد برام الان همش همونا مرور میشه تو ذهنم حالم خیلی خرابه هر چی میخوام فکرنکنم بهش نمیشع ...

بخدا میشه تو تلاش کن ،همه مشکلاتی داریم من خودم ترکش های گذشتم ولی باز کنار میام و نمی‌خورم با اینکه اگر روحم و جسمم برات بگم میگی تو سالم تری ولی سعی کن به مشکلات فکر نکنی یا خودتو با چیزهای کوچیک سرگرم کنی

عمومی داده مهم نیست ،دکتر روانپزشک هم میده مهم نیست .نخوری بهتره منم باید تا آخر عمرم بخورم چون پانی ...

اسنترا باز جذب سروتونین تو مغز رو کاهش میده اگه که تونستید در مقابل نخوردنش مقاومت کنید که عالیه ولی اگه همیشه غمگینید چرا باید خورد البته این رو بگم که این قرص عوارض خودش رو هم داره ولی گاهی اوقات نمیشه کاری کرد

نه مشتاق ادامه ی زندگیم نه شوق دیدن اون دنیا   
چه عمومی خوبی بوده.من روانپزشک داد خیلی برام عالی بود

چند مدتته میخوری؟

اره عمومیه ولی خیلی معروف و کار درسته همه میان پیشش

بخدا میشه تو تلاش کن ،همه مشکلاتی داریم من خودم ترکش های گذشتم ولی باز کنار میام و نمی‌خورم با اینکه ...

حرفايي كه ميزني كاملا درسته و اخر حال خوب خودمونيم ولي بعضيا شيمي مغزشون بهم ريخته بايد حتما دارو بخورند تا بتونند اين فعاليتا رو شروع كنند مثل كسي كه كم خونه ورزش خوبه اما توان بايد با قرص اهن تامين بشه

چه عمومی خوبی بوده.من روانپزشک داد خیلی برام عالی بود

بله عملکردش خوبه ولی متاسفانه عوارضی هم مثل بی خوابی، کاهش قدرت تصمیم گیری در زمان فرار یا قرار ، اینزومنیا، لذت نبردن از فعالیت ها رو داره

نه مشتاق ادامه ی زندگیم نه شوق دیدن اون دنیا