2777
2789
عنوان

چی داره؟؟

138 بازدید | 12 پست

این روبیکا چی داره شده درده بی در مون برا مردم

شوهره ی ریز انلاینه داخلش ، کصافت میگه دارم فیلم و  فوتبال میبینم ولی هیچکس انقد نت نداره صب تا شب تو روبیکا بگرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نی نی سایت ک هیچی کلا شکاکم، چیزی ام تاالان ازش ندیدم  ولی اخه مگه میشه ادم بیس چارساعت انلای ...

شاید فیلم میبینه

فوتبال خودش دو ساعت طول میکشه

حالا اگه فیلم دانلود کنه ک بدتر دیگه

ولی گیر نده چون اگه گیر بدی شاخکاش فعال میشن کنجکاو میشه

باخداباش.خدا امنه، آرامش بخشه  
شاید فیلم میبینه فوتبال خودش دو ساعت طول میکشه حالا اگه فیلم دانلود کنه ک بدتر دیگه ولی گیر نده چ ...

فیلم دانلود کردن چقد وقت میبره مگه؟

مثلا سوهرم یه ربع نیم ساعت پشت هم انلاینه بعدش آف میشه تا نیم ساعت بعدش دوباره میاد انلاین میشه

فیلم دانلود کردن چقد وقت میبره مگه؟ مثلا سوهرم یه ربع نیم ساعت پشت هم انلاینه بعدش آف میشه تا نیم س ...

خب ببین هر فیلمی خودش یکی دوساعت طول میکشه بعد قسمت قسمت هم هستش

خب ببین هر فیلمی خودش یکی دوساعت طول میکشه بعد قسمت قسمت هم هستش

اصلا از این روبیکا سر در نمیارم

من دارمش ولی وقتایی حوصلم  سرمیره با دوستام چت مبکنم، حالا شوهرم اهل چت زیادی ام نیس همش دلهره میگیرم با کی میتونه چت کنه و... خودش میگ دارم فیلم میبینم و کانال و اینام ولی من باورندارم، اخه قبلا اینجوری نبود دو سه روزی اینجوری شده

اصلا از این روبیکا سر در نمیارم من دارمش ولی وقتایی حوصلم  سرمیره با دوستام چت مبکنم، حالا شوه ...

عزیزم من هیچوقت نگران از دست دادن نامزدم نیستم

اون کسی ک مال من باشه میمونه

نمیتونم زنجیرش کنم نمیتونم محدودش کنم

اگه ذاتش خوب باشه پام میمونه

خوبم نبود میره نمیتونم جلوشو بگیرم چون جلوی من نکنه

پنهانی میکنه

پس بقیشو میسپارم به خودشو شرافتش