2777
2789
عنوان

1402 اومد

121 بازدید | 8 پست

سلام به تموم خانومای گل و عزیز نی نی سایتی

سال ۱۴۰۱ با تموم خوبی ها و بدی ها دلخوریها دلخوشیا تموم شد

امیدوارم سال جدید پر از برکت و خوشی و سلامتی براتون باشه و 

از تموم اتفاقای سال قبل تجربه یاد گرفته باشید 

امیدوارم که توی سال جدید قدر همو بیشتر بدونیم و مهربان تر باشیم حتی شده به اندازه لبخندی....

گاهی لبخند کسی مارو از تموم غصه ها واسه یه ثانیه دور میکنه ،بیاین واسه یه لحظه هم که شده توی تموم این شلوغیا و مشکلات حال خوب هم باشیم‌.

انشاالله سال جدید به تک تک ارزوهای قشنگتون برسین و 

لبخند مهمون دائمی لباتون باشه و حال دلتون همیشه خووووب باشه

بیاین تو سال جدید دست کسی که دست نیاز به سمتون دراز می‌کنه رو بی جواب نذاریم حتی اگه خودمون خیلی نیازمند بودیم 

گره کار بقیه رو باز کنیم که خدا گره کارامونو باز کنه....

و خدایی که در حوالیست هوایمان را دارد.....

عیدتون پیشاپیش مبارک 💜🌸

وخدایی که همیشه هوایمان را دارد...کار خدا بی حکمت نیست به حکمتش دل بسپار،خدا همیشه بهترین هارو میخواد حتی اگه از نظر تو ،برات بدترین باشه...پس صبور باش و به خدا توکل کن که خدا خالق تمام زیبایی هاست🌹🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای  کاش عوض شدن سال هم مثل عوض شدن ماه بی سر و صدا بود 

لعنت ب گرونی

خدایا من همش فکر میکنم لیاقت بنده هات خیلی زیاد و این زندگی حقشون نیست خدایا اشرف مخلوقاتت رو از نعمتهایی که خلق کردی بی نصیب نگذار
ممنون گلم از دعای خیرت انشالله همچنین برای شما عزیزم  عیدتون مبار‌ک پیشاپیش⚘️⚘️⚘️⚘️

ممنونم عزیزم سلامت باشید 💜

وخدایی که همیشه هوایمان را دارد...کار خدا بی حکمت نیست به حکمتش دل بسپار،خدا همیشه بهترین هارو میخواد حتی اگه از نظر تو ،برات بدترین باشه...پس صبور باش و به خدا توکل کن که خدا خالق تمام زیبایی هاست🌹🙏🏻
مرسی از دعای قشنگت عزیزم انشالله تو سال جدید به آرزوهای قشنگت برسی، اگه بشه امشب برای منم دعا کن، من ...

قربونت عزیزم ممنونم انشاالله 

چشم حتما انشاالله بزودی خبر خوبی بهت بدن

وای  کاش عوض شدن سال هم مثل عوض شدن ماه بی سر و صدا بود  لعنت ب گرونی

ارره گرونی ب کار شلوغیییی

مرسی عزیزم خدا از دهنت بشنوه 😔🙏🏻

عزیزمی انشاالله 💜