2777
2789
عنوان

عیدی 😍

140 بازدید | 7 پست

سلامممم عزیزای دلم میشه سه تا تایپیکای اخرمو گزارش بزنید بهم عیدی بدید😍منم ب جاش سال جدید واستون کلی دعای خوب میکنم 😍الهی شفای بیماراتون😘هرکی منتظر نی نی الهی خدا ی نی نی خوشکل نصیبش کنه😍هرکی از عشقش دوره ب عشقش برسه الهی😍مستاجراصاحبخونه بشن😍هرچی اتفاق خوبه واستون رقم بخوره پیشاپیش سال نوتونم مباااااارک😍😍😘😘🌼🌼🌼🌼

تاپیک خواهرت  ازمایش بارداری  و حقوق ماهیانه رو گزارش زدم  التماس دعا💙

فداتشم عزیزممم ممنونم 😍😘واست پنج تاصلوات فرستادم از ته دل واست ارزوی بهترین ها میکنم و عاقبت بخیری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بار داری 

حقوق ماهیانه

لباس مجلسی

گزارش زدمشون

دعا کن فردا اون خبر خوشی که منتظرشم بشنوم

اگه بی دلیل لایکتون کردم یعنی یا براتون صلوات فرستادم یا دعاتون کردم😊                                                              التماس دعای فرج اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا به ❤️
بار داری  حقوق ماهیانه لباس مجلسی گزارش زدمشون دعا کن فردا اون خبر خوشی که منتظرشم بشنوم

انشالله عزیزم فردا  همونی بشه ک میخوای 😍😍😍😘😘پنج تاصلواتم هدیه ب شما😘😘ازشماممنونم 😘🌼