2777
2789
عنوان

جاری...

| مشاهده متن کامل بحث + 1582 بازدید | 34 پست
بحث اینکه به چه چیزهایی اهمیت میدین  به خدا چیز مهمتر دیگه ای ندارین زوم کنید روش؟؟ اینکه برا ...

الان فکرت بودم گفتم چرا امشب نیستی چون هر شب پیاماتو تو تاپیکا میبینم 

کلی هم کیف میکنم 🥰😍

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نذرت قبول  کا ش تو ابن شرایط بزرگترا آشتی تون بدن

نه خودم نمی خواهم آشتی کنم .یه بار آشتی کردم حتی دیدن بچه ش هم رفتم بعد یه توهینی کرد کلا قطع رابطه بودن با این آدم درست آرین کاره

بیچاره خانواده شوهرت با این عروسها که ربطه برادرها رو‌هم بهم دارن میزنند

میدونی از یه طرف برادرها هم مقصرن 

خودشون باید به خانمشون بگن شما باهم قهرین 

ولی منو برادرم هم خون همیم نمیتونیم بخاطر شما برادریمونو بهم بزنیم 

عزیزم قدر همسراتون رو بدونید،من نزدیکه دو ساله همسرم رو از دست دادم همش افسوس گذشته رو میخورم که سر چه مسائل پیش پا افتاده ای باهاش بحث میکردم،میتونستم اون لحظه ها رو در کنارش خوش باشم اما افسوس و دو صد افسوس

البته اونجا شب نیست فکر کنم  ایشالا همیشه موفق و سلامت باشی ...خیلی مواظب نی نی ت باش😘😘

چرا شب هست 

اینجا سه ساعت و نیم از ایران عقبتره الان دقیقا ۲۳:۲۰ دقیقه است ایران نزدیک ساعت سه هست 

من چون تی وی ندارم تنها هم هستم این ساعتها وقت استراحتمه ایران دیگه با کس هم نمیتونم حرف بزنم دیروقته دیگه فقط میمونه نی تی سایت 

برای همین شبها میام اینجا

میدونی از یه طرف برادرها هم مقصرن  خودشون باید به خانمشون بگن شما باهم قهرین  ولی منو بر ...

برادر ها با هم قهر نیستن .

حتی من همسرم و اوایل دخالت ندادم .بعد دیدم نه شوهر جاری خاله زنک ه