2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چقدر سخت میگیری من خیلیارو میشناسم تنبلی داشتن همون اول ازدواج چون فکر نمیکردن باردار شن جلوگیری نکر ...

اخه زنداداشم داره سه ساله باردار نشده اونا حتما تنبلی تخمدان خفیف داشتن و کم بوده

اخه زنداداشم داره سه ساله باردار نشده اونا حتما تنبلی تخمدان خفیف داشتن و کم بوده

عزیزم چون اون باردار نشده اینجور نیست ک تو هم قطعا نشی البته نمیگم دنبال درمانش نباش ولی زیادم خودتو اذیت نکن این همه دارو خوردی الانم میخوای خودتو ب آمپول بند کنی بدتر برات ضرر داره 

تنبلی تخمدان که خوب شدنی نیست و درمان قطعی نداره. فقط با دارو و اطلاح سبک میشه کنترلش کرد وقتی قرص ...

الان دیگه قرص نمیخورم قبلا پونیکا و دوفاستون و پرژسترون اینارو یادم میاد بقیه رو یادم رفته