2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام عزیزم منم تا همین ماه قبل داشتم یه راه بهت میگم فقط برو دنبال اون

برو داروخونه بگو قرص ژلاتینی مریم مغربی بدین

بسته ای ۶۰ تا ۸۰ تومنه قیمت داروخونه ها متفاوته ولی بین ۶۰ تا ۸۰ تومن هست دو هفته هر روز یه دونه بعد نهار بخور بعد دو هفته یک روز در میون سریع خوب میشی همین دکترای تهران برام این دارو رو تجویز کردن داروی خیلی خوب و بدون عوارضی هست و بعد چند تا استفاده تاثیرشو میبینی 

یعنی خودش آب میشه کیست چرکی هستا 

عزیزم من کاملا خوب شدم الان هیچ مشکلی ندارم تو زنجان میخاستن عمل کنن دکتر گفت یدونه هم نیست چند تاست که بخواییم عمل کنیم ولی تو تهران دکتر دارو داد همین که بهت گفتم خیلییی عالیه هیچ عوارضی هم نداره چون گیاهی هست تو تهران بیمارستان طالقانی دکتر این دارو رو تجویز کرد واقعا عالی بود براشون آرزوی سلامتی و موفقیت روز افزون دارم 

شما هم برو یه بسته بگیر مطمعن باش هیچ عوارضی نداره از داروخونه هم بپرسی بهت میگن روی خود قرص هم نوشته هیچ مشکلی نداره حس خوبی دارم که برای شما هم با این دارو حل میشه عزیزم خدا بزرگه شک نکن 

هر سه روزی واجبی بزن به ۴۰ روزنکشیده آب میشه

واجبی رو بزنیم روی سینه ؟ چند دقیقه بمونه ؟من میگم موهای بدن رو کلفت نکنه یه موقع؟ اخه من قبلا واجبی استفاده کردم واسه بیکینی ولی عین تیغ موها سریع درمیاد پوستو هم داغون میکنه من میگم روی سینه بزنیم خدای نکرده یه اتفاق بدی واسمون پیش نیاد